|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
דף HTML ראשון שלי - אשמח לביקורת
שלום קהילת Hosts
לא מזמן התחלתי ללמוד את שפת HTML, ובניתי דף העלאת קבצים (כמובן שזה לא מערכת). רציתי לשתף אתכם, ולראות מה דעתכם, מה אני לא עושה טוב בקודים, מה לשפר וכו'. קישור: http://ng-f.hostme-info.co.il/upsite/ כמובן שכאשר לוחצים על Upload לא יקרה כלום, מכיוון שזה דף HTML שבניתי ולא מערכת - אני מזכיר שוב. חשוב לציין שהלוגו והרקע נילקחו מהאתר rar.co.il, למטרת עיצוב והמחשה בלבד. התוכן שלא הוסף (כמו צור קשר וכו') יוסף בהמשך, לבינתיים יש שאלות ותשובות ודף ראשי. מה דעתכם ? בתודה, דור אואקי. יום טוב Last edited by DorOaki; 15-10-07 at 22:55.. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
זה נראה יותר שעשיתה הצג מקור ושיניתה כמה דברים..
אם למדתה HTML כל הכבוד אבל אם כבר לומדים לומדים עד הסוף (יש לך את המילה body 3 פעמיים..) בהצלחה |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
כמה הערות:
- הדף לא מקודד טוב, אני רואה ג'בריש. - יש שימוש באותיות גדולות בקוד, זה לא תיקני (לומרות שזה לא משנה משהו..) - בשביל פונט שחור אתה לא צריך <font> בהצלחה.. לומרות שאין שום סיבה להראות דף HTML, זה ביקורות אתרים לא דפים.. |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אשמח אם תעזור לי ותראה לי איך מקדדים טוב שלא יראו ג'בריש. עדיין לא העירו לי על הערה זאת, אתה היחיד. אז שוב, אשמח אם תעזור. |
|
![]() |
# 6 |
אחראי פורום Off-Topic
|
תקני אם זה HTML ולא XHTML.
חבר מתקדם
|
יפה מאוד
|
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מבחינתי, סבבה.
לא רואה ג'יבריש, רואה הכל בעברית, תקין ![]() עריכה: כשעוברים דפים, אכן יש ג'יבריש. |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לכולם
אשמח אם מישהו יעזור לי לתקן את הגיבריש כי לי זה עוד לא קרה. |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
|
![]() |