|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Member
|
צריך עזרה בדחיפותתתת רצחחח
תקשיבו אחים שלי.. תסתכלו שניה באתר הזה
www..net אז נכון הכפתורים שם מתחת ללוגו? אז נכון שועלים עליהם? יש אנימציה הכל טוב ויפה אבל שיורדים מהם האנימציה כאילו חוזרת ברוורס.. זה יפה מאוד מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים את זה , אני צריך את זה בדחיפות למה איזה מישהו מחכה לעיצוב של האתר שלו עד היוםם בבקשה..!! תודה רבה למי שיעזורר!!:qqb014:
# 2 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Member
|
אתה לא מבין..
שיורדים מהכפתור זה עושה את זה.. עכשיו שאתה עושה סימבול כפתור יש לך ככה: Up ( שאין שום דבר על הכפתור ) Over ( שהעכבר עובר על הכפתור ) Down ( כשלוחצים על הכפתור ) Hit ( שטח הלחיצה ) עכשיו חשבתי אם אני ישים ב OVER אז יראו רק מתי שאני יעלה עם העכבר על הכפתור אבל אם אני רוצה שמתי שאני ירד יהיה משהו??... יעני ישר אחרי שאני ירד יהיה משהו איך עושים את זה???..
# 4 |
חבר פורום
|
קוד:
on(rollOver){ gotoAndPlay("over"); } on(rollOut){ gotoAndPlay("out"); } קוד לכפתור שנמצא במובי קליפ בו נמצאת האנימציה. בפריימים הראשון והאמצעי יש סטופ ובפריימים 2 והבא אחרי האמצעי יש תגיות שם, over בפריים השני ו-out בפריים הבא אחרי האמצעי. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
גל אתה פשוט איש טוב=]
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
גל, אתה יכול להסביר עוד פעם קצת יותר קל... פליז?
כי אני קצת מסתבך עם עשיית הכפתורים... אתה יכול לעשות מדריך קטן עם תמונות איך לעשות כפתור שיהיה עליו אנימציה ואז ילך ברוורס? (אני יודע איך לעשות כפתורים, אבל לפעמים צצות לי בעיות.. =\ )
# 8 |
חבר פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
שכחתי להוסיף (אגב לאן נעלם כפתור העריכה?):
-תודה רבה על התגובות ![]() -בקשר לפונקציית rewind - אפשר ליצור מובי קליפ עם פונקציה שחוזרת על עצמה כל כניסה לפריים (כלומר onEnterFrame=function) שתבצע בדיקה לתנאי שישתנה בהתאם ל"האם העכבר עלה או ירד משטח האנימציה", ואם העכבר ירד ממנה, הסרט יתנגן בכיוון ההפוך (prevFrame) |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
גל יפה מאוד
אבל אני חושב שהרבה כבר עברו לעשות כפתורים בקליפים
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|