|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלה]כיצד ניתן להרוויח יותר מכל קליק?
קראתי באתרים באנגלית שיש כאלה שמרווחים יותר מדולר לקליק, אז אולי כי הפירסומות באתר שלי בעברית, או לא יודע למה (ויש לי איזו רשימת סינון בחשבון) אבל יוצא שאני מקבל איזה 25 סנט ללחיצה.. הגיוני?
אתמול היו לי 133 קליקים וקיבלתי רק 28.19$ , היה טוב אם הייתי מקבל דולר ללחיצה, מישהו יש לו רעיון / פיתרון? |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
א. בחודשים האחרונים ירד לכולם בישראל הרווח פר כל קליק.
ב. אתרים באנגלית כמו שאמרת הם אלו שמרווחים את הסכומים הגדולים בגלל שיש תחרות רבה יותר של המפרסמי. ג. בכדי לקבל רווחים נאים כיום בישראל צריך אתר על נושא תחרותי כדוגמת ליסינג רכבים כו'. ד. שים לב היטב כי במידה והאתרים שחסמת ברשימת סינון האלו את הסכומים לכל לחיצה זה עשוי להיות פספוס שלך. בהצלחה.
# 4 |
חבר וותיק
|
רומן אתה מתלונן על שטויות, באמת באמת כדאי להגיד תודה על מה שאתה מקבל זה הרבה! אתה מקבל שקל ללחיצה!
אם לא עברו כ 3-4 חודשים מאז שנרשמת לאדסנס אז לדעתי אתה תקבל אכזה בקרוב.
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אם כבר מדברים על רווח לקליק,
אז זה נכון שעל הקלקות על פירסומות של עורכי דין מקבלים כסף רב ובד"כ יותר מפירסומות אחרות? |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
כן, כמו שאמרתי, ככל שיש יותר תחרות על התחום (כמו בעורכי דין) ככה תרוויח יותר וגוגל ירוויחו יותר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|