|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[עזרה] - לגבי מחירים של עיצוב גרפי.
אני עכשיו בונה אתר לחברת אחסון שלי.
ורציתי לשאול בכמה כסף אפשר היום להשיג עיצוב גרפי מקצועי עם הנפשה. כי המחיר הראשון שראיתי זה כבר 500 ש"ח וזה המון כסף. תודה לעוזרים.
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תלוי במעצב, במחיר שהוא נותן, בהערכה העצמית שלו.
יש מעצבים שימכרו לך מוצר א' ב-100₪ ומעצב אחר את אותו מוצר באותה רמה ב500₪. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אז אני מבין שזה תלוי ברמה של המעצב. אני צודק? תתקן אותי אם לא
# 4 |
חבר וותיק
|
הכל תלוי במחיר שלהם, מעצבים עצמאיים יקחו למשל הרבה יותר פחות מחברה ויכול להיות שהם אפילו יותר טובים או שיספקו לך אישית מוצר יותר טוב.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
כולל הנפשה לא הייתי קונה בפחות מ300 ש"ח, בכל זאת עסק איחסון דורש השקעה מינימלית.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אני יגיד לך מה אני חושב על זה, קודם כל לרנקר יש נקודה טובה, עצמיים בד"כ יקחו פחות מחברות גדולות ויש גם סיכוי שמה שתקבל יהיה יותר טוב.
נמרוד, יפה לך שלא היית קונה ב 300 ש"ח אבל בלי להעליב כנראה שהיית מקבל מוצר בהתאם למחיר... לדעתי יש טווח מחירים סביר כולל הנפשה, דבר ראשון תבקש ביקורות על מעצבים ורק אחר כך תבדוק אם יש על מה לדבר.. אני הייתי משלם בין 250 - 600 ש"ח , תלוי במי מעצב \ נסיון \ עבודות קודמות \ תיק עבודות \ ביקורות .. אחרי הכל, מראה ראשוני זה הכל, אם אני אחפש אחסון ואני אכנס לאתר של איזה חברת שהאתר שלה נראה כאילו אם שכרו את ג יפית שתעצב להם אז כנראה שאני יעזוב ברגע שאני יוכל.. לעומת זאת אם אני אכנס לאתר שנראה מקצועי נקי .. (תלוי איזה קטגוריה מדברים ומה מטרת האתר) הייתי נשאר מתעניין וכנראה גם קונה.. כל מי שבא להגיד , שרושם ראשוני זה לא הכל אז בשביל זה יש ביקורות אחרי שקיבלת רושם ראשוני .. בהצלחה
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ראית 500 ש"ח?
תתמקח. אני לא ממליץ לך להזמין עיצוב. (כי ככה אתה לא תיהיה בטוח בתוצר הסופי). תמצא עיצוב שאתה אוהב ותזמין. (מקסימום תבקש שיוסיפו הנפשה וישנו קצת). אני גם לא הייתי משלם על עיצוב יותר מ-300 ש"ח. כי בגדול תמצא פה עיצוב ברמה הכי גבוה ב-300 ש"ח בלי שום בעייה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אין רמה .
יש ידע! תלוי כמה המעצב יודע לעצב... משחק של קומפוזיציה, צבעים, שיווק וכדומה.... |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תלוי במצב של המעצב, בהערכה העצמית שלו, בידע, בניסיון, וגם ברמה.
במידה ואתה מעוניין, עיצוב ברמה גבהה + פלאש מקצועי ב - 300 שקל, פנה אליי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|