|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
מזה כבר חודש גוגל זרק את הדף ראשי שלי אחורה ...
שלום
פתחתי אתר עשיתי לו קידום פיני אופטימיזציה והשגתי 3 קישורים על הפנים עם pr0 אחרי שבוע ככה גוגל העלה אותי לדפים הראשונים במילות חיפוש ואחרי כמה ימים ממש זרק אותי שאני לא יודע איפה הדף ראשי שלי נמצא כאילו נבלע בקיצור עכשיו עשיתי החלפה עם עוד 20 אתרים חצי מהם pr2-3 וגוגל פשוט לא מקדם אותי אני לא יודע איפה הדף ראשי שלי נמצא 2 הדפים האלו about - more נמצאים כרגע בדף 7 במילה דיוור אלקטרוני מה יכול להיות גורם הבעיה זאת כתובת האתר שלי www.cmail.co.il יכול להיות ב meta בכל הדפים שמתי שם את אותו טקסט אוליי גוגל החשיב את זה כספאם ? ועם תכנסו תראו בצד שמאל יש טקסט איפה ש "למה אנחנו" הטקסט הזה מצוי אותו דבר בכל הדפים אוליי בגלל זה הסיבה ? כל הדפים שלי מאונדקסים בגוגל אחריזה גוגל העלה אותי עם הכתובת שיש בה title ככה www.cmail.co.ilדיוור אלקטרוני כי כל הקישורים באתר שלי היו ככה אז החזרתי את הקישורים שיהיו ככה רגילים www.cmail.co.il גוגל העיף אותי אחורה וזהוא מה הפיתרון ? תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
מה אני אמור לעשות בישביל לסדר את זה ?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
לחכות בד"כ זה חצי שנה על פי מאמר שקראתי כנראה עקב זה שהדומיין הוא חדש.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אז גם עם אני הולך למקדם אתרים מקצועי אני צריך לחכות חצי שנה וסתם לשלם כסף ?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
לפי מה שהבנתי מכמה מאמרים-שלא ישקרו...
אז אין מה לעשות תצטרך לחכות.והמקדם אתרים היהי צריך להגיד לך את זה קודם. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
אז לפי מה שאתה אומר זה קרה טבעי ולא בגלל שעשיתי משהוא לא בסדר ?
ככה זה כל תהליך של קידום אתר ? |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
רק עם דומיינים חדשים
וזה לא תמיד קורה.
# 10 |
חסום
|
יש לי 2 דפים באתר שהם מקודמים אבל לא מקומות טובים ממש כמו דף 7 אז כל הלינקים שמובילים לאתר שלי נראה לי שאני יחליף אותם אל הדפים האלה מה אתה אומרים ?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|