![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלה] FireWire
קודם כל אני לא בטוח שזה המקום לשאול את השאלה אבל לא מצאתי מקום אחר,
אם זה לא המקום- מנהלים בבקשה להעביר ולא לנעול את האשכול, תודה. אז ככה, אני מתכוון לקנות בקרוב מצלמה וידאו דיגטלית יד שניה. הבעלים של המצלמה אמר שבשביל להעביר את הוידאו למחשב, אני צריך שיהיה לי במחשב FireWire . הבנתי שזה איזהשהוא מתאם. קראתי על זה קצת והבנתי שבמחשבים החדשים זה כבר מובנה. אז ככה, אני קניתי מחשב לפני שעה וחצי בערך, איך אני יכול לדעת אם זה נמצא אצלי במחשב? ואם לא, כמה אמור לעלות דבר כזה? ובלי זה אי אפשר יהיה להעביר את הוידאו מהמצלמה למחשב? זה חשוב לי מאוד, אשמח לקבל תשובות מפורטות מאנשים שמבינים. תודה מראש, הראל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
t tc tcp tcp/ip
|
בניידים בדרך כלל זה מובנה.
בנייחים בדרך כלל זה לא. פשוט חפש על המחשב מסביב אם אתה רואה חור כמו של USB רק בערך שליש מהגודל שלו.
# 3 |
Whatever
|
# 4 |
חבר מתקדם
|
אוקי תודה לכם,
חיפשתי ולא מצאתי על המחשב שלי- כנראה שאין לי. מישהו יודע כמה אמור לעלות דבר חיצוני כזה? ובאיזה חנויות אפשר להשיג את זה? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
חיפוש זריז בזאפ מראה בסביבות ה 40 שקל.
80 עם זה נייד.
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
לי יש כזה דבר, בחיי לא השתמשתי בו - למה אתה צריך להתאים את עצמך למצלמה? לא עדיף לך לקנות מצלמה בתקן USB2.0 או משהו?
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מצלמת סטילס שמיצרת קבצי וידאו זה לא אותה רמה/איכות כמו סרטים במצלמת וידאו דיגיטלית על קלטת. להעביר סרט מקלטת וידאו, נכון להיום, מתבצע רק ע"י FIREWIRE.
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אוקי הבנתי, תודה לכולם.
BlueNosE- המצלמה שאני קונה היא יד שניה ככה שאני לא יכול להתאים אותה אליי.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
FIREWALL מובנה בכל מחשב,השאלה עם הוא דלוק או לא.
לך לפאנל ניהול יש שם FIREWALL ותדליק |
![]() |
![]() |
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
למה להקפיץ? 5 ימים עברו
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|