|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מבצעי סוף-אוגוסט חמים במיוחד באקסטרים-סרב !
שלום לכם ,
אנו מתקרבים לקראת סוף חודש אוגוסט ולכבוד העניין הנ"ל , החלטנו לצאת במבצע , שתוקפו הוא עד ה 31.8.2007 . בנוסף , אקסטרים-סרב נעדרה לאחרונה משוק שרתי המשחק , אך מתכוונת לחזור ובגדול ! יחד עם החזרה , אנו מבטיחים שורה של מבצעים ללקוחותינו וללקוחות מחברות אחרות , שרוצים לשלם זול יותר . להלן פירוט המבצע : שרת Counter-Strike:Condition Zero ( על כל סוגיו) : 12 שחקנים ב 59.99 ש"ח בלבד ! שרת Counter-Strike:Condition Zero ( על כל סוגיו) : 14 שחקנים ב 64.99 ש"ח בלבד ! שרת Counter-Strike:Condition Zero ( על כל סוגיו) : 16 שחקנים ב 69.99 ש"ח בלבד ! שרת Counter-Strike:Condition Zero ( על כל סוגיו) : 18 שחקנים ב 74.99 ש"ח בלבד ! שרת Counter-Strike:Condition Zero ( על כל סוגיו) : 20 שחקנים ב 79.99 ש"ח בלבד ! שרת Counter-Strike:Condition Zero ( על כל סוגיו) : 22 שחקנים ב 84.99 ש"ח בלבד ! כל רוכש שיעבור אלינו מחברה אחרת , יזכה בעוד 7% הנחה נוספים + מוד נוסף בחינם ( HookMod \ Soccer Jam ודומיו) 3 הרוכשים הראשונים יזכו להבטחה מאיתנו , כי המחיר לא יועלה להם בחודשיים הקרובים ! המבצע תקף גם למשחקים הבאים : Counter-Strike:1.6 + Counter-Strike:Source למה אנחנו ? -אנו מבטיחים אמינות ושירות מהיר ככל האפשר . -אנו מבטיחים שרת נטול לאגים ופינגים - את זה לא תראו אצלנו . -אנו מבטיחים יחס אישי לכל לקוח . שרתי דוגמא : Counter-Strike:1.6 : 212.150.164.64:27016 212.150.164.64:27017 Counter-Strike:Condition Zero : 212.150.164.64:27020 212.150.164.64:27021 *שרתים נוספים יועלו בקרוב* לפרטים נוספים ומבצעים נוספים , חייגו עכשיו אלמוג - 052-4736511 ליאור - 052-6336532 אתר האינטרנט שלנו : Http://Www.Extreme-Serv.co.il כתובת הדוא"ל שלנו : מכירות- sales@extreme-serv.co.il תמיכה- support@extreme-serv.co.il Last edited by Extreme-Serv; 17-08-07 at 18:13.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
וגם אם יועלה , הוא יועלה ב 5 שקלים יותר , גג 10 שקלים . אנחנו לא נוהגים להגזים וגם לא להכפיל . בנוגע לתגובתו של dp92 - אין לשפוט אותנו על פי ניסיון בעבר . אני באמת מצטער שהניסיון שלך איתנו בעבר לא היה טוב , אך אין לי אפשרות לתקן זאת מלבד לפעול למתן שירות טכני טוב יותר . חברתנו עברה המון שינויים ופעלנו רבות על מנת לשפר את המערך הטכני ואת מערך התמיכה . אנו מקווים כי עבודתנו תניב פירות ושהלקוחות יעידו על כך . במידה ולא - עבודתנו הרבה הייתה לשווא ובמקרה כזה נאלץ לפרוש מהשוק . לדעתי , הפעם הלקוחות יהיו מרוצים מהשיפור שבוצע , הם מבחינה טכנית והן מבחינת שירות . הפעם , אנחנו נדע לעמוד מאחורי הבטחותינו . |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
אם אני מבטיח שהמחיר לא יועלה מעבר ל 10 שקלים - אז הוא לא יועלה . ותסכים איתי שמן הסתם אני לא אגזים במחיר , כי במידה ואגזים לא תהיה ללקוח שום בעיה לקום ולעזוב וזה לא משנה כמה השרת איכותי ונפלא , בסופו של דבר מה שמדבר ללקוח הישראלי , בשורה התחתונה , זה הכסף .. האיכות אצל חלק מהישראלים היא בעדיפות נמוכה , או לפחות עד שהם נופלים על איכות גרועה במיוחד ... אני מבטיח לכל לקוח העלאה הוגנת , למרות שלפי דעתי לא תהיה , הכול תלוי במצב השוק בכלליות . אני אישית לא מאמין שהמחיר יהיה גבוה יותר מ 10 שקלים תוספת . ואין אדם שמכיר אותי יותר טוב ממני ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |