![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
עזרה בבניית אתר
שלום,אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון.
התחלתי לבנות אתר המבוסס על פריימים,אך זה יוצא זוועה-יותר מידי פסי גלילה... יש דרך להחליף פריימים היוצרת אתר שיש לו חלוקה כזאת: _____________________ | לוגו | |____________________| | | | | | | | | | | | | | | | |___|________________| מצד ימין-תפריט קבוע מצד שמאל-דף עם תוכן משתנה פריימים בהתחלה נראה פתרון טוב, אך זה ממש מכוער....
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן, לבנות את הקוד מחדש.
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
מז"א לבנות את הקוד מחדש?
אני רוצה להחליף את הפריימים במשהו אחר... אבל אני לא יודע למה אפשר עוד להחליף...
# 4 |
חבר וותיק
|
בDIVים או בטבלאות...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תשתמש או בטבלאות או בשכבות(DIVים) אני מבין שאתה חדש בעניין אז זה מאוד יהיה מסובך להסביר לך את זה אני חושב אתה יכול להשתמש בטבלאות להתחלה כי שכבות זה מסובך יותר
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
שכבות זה בכלל לא מסובך...
תשתמש בשכבות, עדיף לך. אבל אני חושב שמה שרצית לדעת הוא איך תוכל להחליף את התוכן בדף בלי לרענן(ויותר חשוב, בלי לכתוב את כל התבנית מחדש) בעקרון בגלל שאתה כנראה לא יודע php אז תצטרך להעתיק את כל התבנית מחדש. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
אפשר אולי איזה מדריך ליצירת טבלאות או שכבות?
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
זאת אוריין שאני מכיר?? בכל אופן אני הייתי הולך על טבלאות, קל לעבודה ומשרת את המטרה... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|