|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
למישהו ידוע משהו על האוניברסיטה הפתוחה?
טוב אז ככה
יש לי כמה שאלות מי שיודע שיענה . 1. אני רוצה ללמוד מקצועות הנכללים במדעי המחשב ודברים דומים מישהו יודע מה הגיל המינימלי להרשמה? 2.כמה עולה הקורס+הרשמה? 3.מישהו פעם למד שם? יכול לספר איך זה? 4.אם אני לומד לפני בגרות אפשר ללמוד לתואר? תודה לעוזרים מי שיכול להסיף עוד מידע המידע יתקבל בברכה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
1. גיל הרשמה אם אני זוכר נכון הוא 16, אולי אפילו אין הגבלה. לא זוכר בדיוק.
2. בתקופה שאני התעניינתי (לפני כשנתיים) עלה כ-2000 שקל לקורס. 3. לא למדתי שם אבל אני מכיר מישהו שכן. כמו שזה נשמע, לומדים בבית. צריך הרבה משמעת עצמית. יש קורסים שיש להם שיעורי "תגבור" בכיתות שפרוסות במקומות שונים בארץ. 4. כן, אפשר. אבל למה לך? תגמור בהצלחה והצטינות עם הבגרות קודם, לאן אתה ממהר? כנס לאתר שלהם, אפשר להזמין מהם חוברת עם כל הקורסים ונהלי הרשמה מפורטים, מגיע אליך תוך ימים בודדים כדואר רשום (בחינם כמובן).
# 3 |
חסום
|
אוקיי תודה רבה לך נראה לי אני יזמין חוברת
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לפי דעתי לא כדאי לך לעשות את זה, תואר מהאוניברסיטה הפתוחה זה לא כמו תואר מאוניברסיטה רגילה, הוא שווה פחות
# 6 |
חבר חדש
|
מממ.. לגבי גיל לפי דעתי נראה לי שאין הגבלה..
אני בן 14 ולומד במכללת אורט רחובות עם אנשים בני 25+ |
![]() |
![]() |
# 7 |
מ.תיכנות
|
אממ אני בנובמבר מתחיל ללמוד מדעי המחשב שמה, אני בן 15 עולה לכיתה י', אבל אצלנו זה פרויקט, וגם מסבסדים את זה [עולה 500 שקל].
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני אפילו מכיר אנשים שלמדו באוניברסיטה הפתוחה ומרוב שהיה להם קשה הם עברו לאוניברסיטה רגילה .. אז תעשה טובה |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
תואר מאוניברסיטה רגילה נחשב יותר מאשר אוניברסיטה פשוטה, הרבה מעסיקים מכניסים את זה לשיקול שלהם כשיש צורך לבחור בין עובד עם תואר מהפתוחה לבין אחד אחר מאוניברסיטת באר שבע למשל. אז בבקשה, אל תדבר שטויות.
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|