הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
31-07-07, 18:20 | # 1 |
הוסטסניון
|
[צה"ל] פרוייקט גאמא.
הייתי היום במבחנים,
הרמה בשאלונים דווקא יותר גבוה ממה שחשבתי, בשאלונים האמריקאים וממש נהנתי מהם.. בדיוק הסטייל שאני אוהב אחרכך 5 שאלות פתוחות בתיכנות, דווקא הל ךלי חלש, הייתי כלכך עייף שהלוגיקה שלי גססה לה לא נורא ואחרכך שאלון 300, 300 שאלות שאמורות לאפיין אותך פסיכולוגית. קצת מעייף אבל זה "מסכים לא מסכים" אז בקטנה עוד מישו היה? איך אני יודע שעברתי? איך הפרוייקט הזה בכלל? נחשב למשו טוב? איזה שלבים יש לי בדרך? גיא. תודה |
31-07-07, 18:35 | # 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אני יודע רק שאני לא יגיע לשם...
איכשהו, נדפקתי עם קב"א 53... בהצלחה שיהיה לך גיא |
31-07-07, 18:50 | # 3 |
חבר בקהילה
|
אני קיבלתי רק היום את הזימון למיונים בדואר... הליך המיון שלי הוא המחזור הבא...
31-07-07, 20:28 | # 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
לגבי אם עברת או לא.. בקיוסק מידע אמור להיות מעודכן שם ברגע שיש להם תשובה.
31-07-07, 20:59 | # 5 | |
Авторитет
|
וואי אתה יכול לספר יותר על זה?
יש לי ב13 באוגוסט בבית השריון בת"א, ליד הפלמ"ח. אילו שאלות בתכנות שאלו אותך? איזה שאלות אמריקאיות? של איזה סגנון? מה היה שם? יש הפסקות\מנוחות? אתה בראיון אישי, אומרים לך איזה משהו על עתידך? עריכה: אה זה אתה, חחחחח חשבתי שזה מישהו אחר, טוב אני אדבר איתך כבר :P
01-08-07, 00:13 | # 7 |
הוסטסניון
|
וואיי גיא תעשה טובה גבר ותתן כמה דוגמאות לשאלות... ומה הקב"א שלך?
|
01-08-07, 06:35 | # 8 |
חבר על
|
לי יש קב"א 52, זימנו אותי למבחנים הראשוניים לפני שהיה סגור כל עניין הפרופיל [והבנתי שהקב"א מושפע מהפרופיל....] אז לא חושב שזה משנה מה הקב"א, שלא נדבר על זה שגם אחרי שקבעו לי פרופיל והכל הגעתי לאיזה 2 ראיונות נוספים עד שנפלתי
יש לכם שם 10 שאלונים, מתוכם צריכים לעשות 6, יש כאלו שהם חובה [כמו C\C++] ויש כאלו שאתם בוחרים אם לענות. השאלונים הם בתכנות, מסד נתונים וידע כללי. תכלס, הרמה שם לא קשה בכלל, כמובן שצריך רמה כלשהי, בנאדם שיתחיל ללמוד JAVA שבוע לפני המבחנים רק כדי שיהיה לו עוד שאלון לענות עליו - סביר להניח שייכשל. גם אם לא עניתם על כל השאלונים - אל דאגה. הם לא מחפשים לראות מישהו שיודע הכל, הם רוצים לדעת באיזה תחומים אתם חזקים יותר כדי לדעת לאיזה מיונים עבור איזה מסלול לשייך אותכם. אם אתם לא יודעים תשובה מסויימת, לא לנחש, לא לסמן סתם, עדיף שיחשבו שאתם לא יודעים, מאשר שאתם יודעים משהו לא נכון. בהצלחה! נ.ב הם שלח ולכם בדואר מכתב, ויש שם מספר מועמד וסיסמא, שבוע-שבועיים ואפילו חודש [חודש אחרי המבחנים הראשוניים] תכנסו לבדוק אם התעדכן הסטטוס מועמדות..
01-08-07, 09:06 | # 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני יכול להגיד לך בוודאות שיש לך 7 שאלוני חובה, אני עשיתי 8. C/C++ זה חובה ואז יש לך לבחור שפה אחרת או JAVA או C# אז לקחתי C# ואז יש לך לבחור 2 נושאים: לקחתי רשתות ולקחתי SQL אחרכך יש לך 2 מערכות הפעלה, ומי שרוצה עושה את שתיהם, לקחתי גם ווינדוס וגם לינוקס ושם באמת.. מי שיודע קצת לתחזק שרתים ומתעסק עם זה, זה פלוס רציני ואחרכך 2 שאלונים כללים של ידע כללי, ששואלי םאותך אפילו מה זה PAGERANK ודברים ממש מגניבים אחרכך 5 שאלות פתוחות, של לוגיקה בעיקר בשפות תיכנות, אומרים לך להכין פונקציה שממשת למשל את המיון בועות bubble sort, ואחרכך מבקשים ממך ברקורסיה למשל לעשות מציאת המחלק הכי גדול ל2 מספרים וכ'ו וכו' וכו' כעקרון זה יום ארוך וחוויתי, לא נראה לי שיקחו אותי, למרות שליד ה200 איש בערך או יותר שהיו שם שנבחנו, נראה כי הלך לי ממש טוב בשאלון אמריקאי לעומתם |
|
01-08-07, 11:17 | # 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואיזה שאלות היו בC/C++ ובC# לדוגמא? אגב יש בחירה בין C לC++? |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|