|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הודעה לקהל לקוחות חברת LazerTekk ולקוחות לעתיד (-:
חברים יקרים
עקב חזרתי הקרובה בעוד כ שבועיים לארצות הברית החלד מהתאריך 10.08.07 לא יהיה מענה טלפוני במספר הישראלי אלא אך ורק במספר שלנו שארצות הברית שאני יפרסם בקרוב התמיכה וההזמנות יתבצעו דרך המייל sales@lazertekk.com או בטלפון שלנו בחו"ל כמובן שניתן יהיה לשלם בישראל בהפקדה לחשבון בנק ישראלי או בתשלום שובר שאנחנו שולחים בכל סניף דואר בארץ במסגרת נסיעתי לארצות הברית אנחנו הולכים לשדרג את ארון השרתים שלנו ולהרחיב אותו תהליך זה יקח כ 3 חודשים במהלך הזמן אנחנו נוסיף שרתים חדישים ונאפשר אופציה של אירוח שרתים בארצות הברית ( ניתן להזמין שרת בארצות הברית ולאחר אותו אצלנו במחיר אטרקטיבי במיוחד) והשכרת שרתים במחירים מוזלים. חוות שהשרתים שאנחנו נמצאים בא נימצאת בגבול של מדינת ניו יורק וניו ג`רזי כמו כן אני הולך לעבור קורס מיוחד שפותחים חברת Cpanel ללקוחות הותיקים שלהם במהלך החודשים הקרובים כמו גם לבקר בתערוכות של בנושא web hosting שמיתקיימות מידי חצי שנה - שנה בשיקגו לכל שאלה או הזמנה ניתן לצור איתנו קשר במייל sales@lazertekk.com כמובן אני יהיה זמין לאורח כל הדרך פה בהוסטס בברכה יאן גלייזר לזר טק אירוח אתרים
Yan Gleyzer LazerTekk Hosting Solutions LazerTekk@gmail.com ![]() www.ads.LazerTekk.com תוכנית השותפים שלנו www.Fgames.ws משחקי רשת www.Link-Li.com החלפת קישורים sales@lazertekk.com מייל Last edited by LazerTekk; 30-07-07 at 12:15.. |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
חוזר לשם לעבוד
הרי כל התקופה האחרונה לא עבדתי בארץ באירוח אתרים רק שם ועכשיו אני חוזר לשם לתקופה של שנה בערך ואחר כך ניראה
תודה על תרומתך.
|
אוקי, בהצלחה יאן !
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה
![]() |
![]() |
# 6 |