|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בעיית sql
שלום רציתי להתקין פורום
אך קבלתי את השגיעה הבאה mySQL Error: Invalid default value for 'macro_set' Query:CREATE TABLE ibf_macro ( macro_id smallint(3) NOT NULL auto_increment, macro_value varchar(200) default NULL, macro_replace text, can_remove tinyint(1) default '0', macro_set smallint(3) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (macro_id), KEY macro_set (macro_set) ) TYPE=MyISAM; יצרתי עוד מסד ומחקתי את הפורום והכנסתי מחדש ועדין לא עובד מישהו? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לא נראה לי שזה מתאים לכאן..זה מתאים יותר לתיכנות.
בכל מקרה-תשנה את קוד:
macro_set smallint(3) NOT NULL default '', קוד:
macro_set smallint(3) NOT NULL, Last edited by 4ior; 26-07-07 at 09:53.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא יכול לשנות שאני מנסה להתקין את הפורום זה מה שZה רושם לי!
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
למה אתה לא יכול לשנות?:P
תכנס לקובץ install ותשנה.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך!
|
מועבר לתכנות
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוקי אבל למה אני צריך לשנות אף פעם שהתקנתי פורום לא אמרו לי את זה?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
כי הMYSQL שעל השרת שלך הוא חדש ובגרסה החדש היא מתוחכמת ואם למשל אמרת לה NOT NULL ז"א שהוא לא יהיה ריק אבל '' זה בעצם ערך ריק אז הוא מחזיר שגיעה שאי אפשר לעשות ערך ריק למשהוא שלא יכול להיות ריק...בקיצור תמחק את זה...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בוצע,אבל לא עזר עדיין יש שגיעה הינה היא אני לא יודע אם זאת שגיעה אחרת אבל הינה היא:
אזהרה! עליך לטפל בשגיאות הבאות לפני שתוכל להמשיך בתהליך ההתקנה! חזור אחורה ונסה שנית! mySQL Error: Invalid default value for 'sublog_date' Query:CREATE TABLE ibf_subscription_logs ( sublog_id int(10) NOT NULL auto_increment, sublog_date int(10) NOT NULL default '', sublog_member_id mediumint(8) NOT NULL default '0', sublog_transid int(10) NOT NULL default '', sublog_ipaddress varchar(16) NOT NULL default '', sublog_data text, sublog_postdata text, PRIMARY KEY (sublog_id) ) TYPE=MyISAM; |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
זאת אותה הבעיה חחחח
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|