|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[הורדה] עיצוב פורום שלי
אז ככה לפני מספר חודשים פנה אלי ניסים אלוש,
שבבעלותו פורום אימפריה המזרח וסיכמנו כך, אני מכין לו עיצוב כולל לפורום שלו והוא רוכש עבורי דומיין ישראלי לשנתיים. משום מה ניסים החליט לשלם על הדומיין רק לשנה וטען כי בחודש שלאחר מכן ישלם עבור חידוש לשנה נוספת. לאחר מכן היה מעוניין בעיצוב נוסף לפורטל שרצה לפתוח, הוא רצה בתמורה לעיצוב לחדש לי את הדומיין לשנתיים נוספות/לקנות לי דומיין חדש לשנתיים. הפעם לא רציתי ואמרתי לו שאני רוצה שהעבודה תעשה בתשלום ולא תמורת דומיין. כנראה שהעניין לא התאים לו והוא החליט שאני "דופק" אותו והחליט שלא לחדש לי את הדומיין מהעבודה הראשונה לשנה נוספת. בסופו של דבר היום אחרי איזה 4 חודשים יש לי דומיין אבל לשנה אחת לא כפי שסוכם. לכן אני מפרסם פה להורדה את העיצוב שלו כולל PSD של הכל. אתם יכולים להשתמש בעיצוב לכל מטרה שעושה בראשכם. לצערי אין לי את ה-CSS של העיצוב שלו שמור ולכן אני לא יכול לפרסם אותו.. =\ ---=לחץ כאן להורדת הקבצים=--- מקווה שתיזהרו מימנו, ושתשתמשו בעיצוב להנאתכם. מה שבטוח אני למדתי שלא נותנים חלקיק מהעבודה עד לקבלת התגמול במלואו. שניר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חרא של בן אדם ,
עשית משהו טוב אתה עשית את כול העיצוב ? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אולי תשים תמונה הממחישה את העיצוב ?
תודה רבה . |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני לא הולך לעשות בזה שימוש, אבל אני מניח שאולי יהיו כאלה שכן, אז אני מודה לך.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה שנתת אי אפשר לעשות עם זה כלום. זה רק תמונות. בלי קבצי העיצוב המלאים של הפורום או PSD מלא [שאני מניח שלא יצרת] זה לא שווה הרבה..
תודה בכל מקרה. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לשמחתי הצלחתי למצוא את קבצי ה-css, המעטפת, הערכת macro וכו'. תהנו ! לינק מתוקן עם התוספות: http://www.rar.co.il/files/1185275152.rar אם אחד המנהלים יוכל לערוך את הפוסט הראשי אני אשמח.. תמונה של העיצוב: http://www.2send.us/uploads/57d05b4c94.JPG Last edited by SnirZ; 24-07-07 at 13:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
תודה
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned