|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
מעוניין לקנות פאלפון מסוג..
שלום לכולם..
יום ראשון בעזרת השם אני מעוניין לקנות פאלפון nokia n95 מה אתם אומרים על הפאלפון? שווה 4 וחצי אלף שח? למשהו יש אותו? |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
שום פלאפון לא שווה במחיר הזה X:
הוסטסניון
|
לא כדאי לך, לך על משהו אחר
הוסטסניון
|
מה תעשה עם המטוס הזה? אתה לא באמת צריך טלוויזיה בטלפון ומצלמה זו מצלמה וטלפון זה טלפון. לך על משהו זול יותר וקומפקטי יותר גם מבחינת תכונות.
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ממש לא אבל ממש לא שווה אלה אם כן אתה צלם פפרצתי מטייל מושבע ואחד ששקוע בטלווזיה
בשביל מה לך לבזבז 4 אלף למכיר פלאפון? אתה כול כך חייב את מה שיש בו מכשיר פלאפון לדעתי הוא צעצוע כבר אותי מספק מכשיר שיש בו אפשרות להודעות SMS שיחה אכותית ספיקר GPS ומשחק אחד כול הMP3 מצלמה תאמינו לי אם אתה קונים את הדברים האלה בניפרד זה עולה לכם פחות כסף ויותר איכותי
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
כל הרעיון זה לצמצם הכל למכשיר אחד, לחסוך לנו מקום בכיס (גם מקום פיזי, וגם מקום לכסף).
אנטי וירוס חינם Last edited by hod206; 20-07-07 at 17:14.. |
|
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
GPS נורמלי 1000 שקל MP3 איכותי 400 מצלמה 600 בנתיים 2000 בקיצור כול אחד והצרכים שלו אבל זה באמת הרבה 4 אלף מכשיר שאני לא מוצא בו כול כך דברים שאני צריך אבל אם פותח האשכול צריך את כול הדברים האלה ולא סתם שלא ישתמש בהם הכול שיקול דעת כספית ומחשבתית
# 8 |
הוסטסניון
|
ברור שכמה שיותר לצמצם יותר טוב, אבל בשביל מה לשלם יותר למצלמה יותר גרוע ולMP3 גרוע שאפשר לחבר אליו רק אוזניות ב100 ש"ח של החברה הסלולרית?
|
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|