|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[ביקורת]על גולד הוסט
אחרי שלוש חודשים שאני לקוח של אושר ושאולי מנהליי גולד הוסט החלטתי לפתוח ביקורת עליהם ועל כל מה שהם עשו עבורי קניתי מהם ריסלר אחסון וריסלר שרתי משחק לפני שלוש חודשים הכל עבד טוב עשו לי אחלה מחירים , לימדו אותי מה שצריך דיברו וצחקו איתי ממש כמו חברים וקיבלתי יחס נהדר לפני שבועיים החלטתי שאני רוצה לשדרג את השרת איחסון שלי ליעודי פניתי לאושר והוא אמר לי שהוא יספק בשבועות הקרובים ביום רביעי שילמתי לאושר על השרת היעודי היום השרת הגיע אני נורא מרוצה מהשרת הוא נורא טוב , איכותי , קיבלתי אחלה תדרוך מאושר ועזר לי וסידר לי בקרוב מאוד אציג לכולם את העסק שלי ,אושר ושאולי תודה רבה על שלוש חודשים נפלאים אין ספק שאני מרוצה גם מהיעודי החדש וגם מהשרתי משחק שלך. תודה רבה שאולי ואושר :] |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אילון אתה אדם מיוחד...אתה בין הלקוחות שבאמת אפשר לדבר איתם כאל בני אדם ולא כאל לקוחות
מקווה שנעבוד ביחד עוד הרבה וכמובן להישאר חברים. שמח מאוד לשמוע שאתה מרוצה ![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
איילון =]
אתה לקוח בעסק ואני לא ידעתי , אני שמח שאתה מרוצה אצלנו בעסק . דבר איתי באיי סי קיו כי הרבה זמן לא דיברנו ועכשיו שאני יודע שאתה בעסק יהיה הרבה מה לדבר . שמח שאתה מרוצה ומקווה שתמשיך להיות מרוצה =] |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
זה כבר יותר מידי ידוע
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
שמחים שאתה מרוצה
![]()