|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[בקשת ביקורת]אתר העלאת קבצים
שלום,שמי יוני=]
אממ יש אתר העלאת קבצים שאני מקדם אותו האתר חדש יחסית ואשמח לקבל את הביקורת שלכם בקשר לקידוד,למערכת העלאת הקבצים ובכללי=] מקווה לתגובות נורמליות פה|קורץ| יוני ספקטור וכמובן המוח שלי לא זוכר כלום=] http://www.israup.com הקישור=] Last edited by yonispector; 12-07-07 at 22:37.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
נחמד אבל דרוש שיפור בעיצוב של האתר
Last edited by rtyewsz; 12-07-07 at 22:36.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
*חדש
קידוד נחמד דורש שיפור, עוד אתר של העלאת קבצים אין משהו מיוחד למה שדווקא אנשים יעלו אצלך תקבצים ולא אצל אחרים?.. שהם מציעים יותר אפשרויות? בקיצור אתר נחמד!. ![]()
# 5 |
חבר בקהילה
|
בקשר ליותר אפשרויות,למה אתה חושב שהם מציעים יותר אפשרויות,האתרים הכי מקודמים בגוגל במילת מפתח זו נותנים עד כ 20מגה וגם כ 5 מגה,באתרי אפשר לעלות את כל סוגי הקבצים,אז בקשר לאפשרויות תבדוק שוב בבקשה=]
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אוקיי. אתר להעלאת קבצים, בוא נגיד שכרגע זה לא כ"כ ייחודי. דבר שני לא ממש אהבתי את העיצוב, חוץ מזה דווקא דיי מהיר ואהבתי את הדומיין - בהצלחה.
# 7 |
הוסטסניון
|
אני לא רואה משהו מיוחד
תשפרו את העיצוב תשפרו את הקידוד |
![]() |
![]() |
# 8 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
מערכת חלשה, תשקיע יותר.
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחרי שמעלים קובץ הקידוד נמתח ונהרס(לפחות אצלי).
תוסיפו תקנון למה הוא ריק? הייתי מציע לך להחליף עיצוב הוא די מציק לעין... או תקן את הקידוד. למה אחרי שאני לוחץ על יצירת קשר נעלמים הקישורים English ותקנון? ומומלץ לשים טופס יצירת קשר php למה ככה אין סיכוי שמישהו יגיב לך. |
![]() |
![]() |
# 10 |
אחראי פורום Off-Topic
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|