![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
אל תתנו לאדישות להרוג אותם!
בתאריך ה-11 ביוני 82, מספר שעות לפני הפסקת האש במלחמה שבין לבנון לישראל.
בתאריך ה-11 ביוני 82, בקרב הידוע קרב סולטן יעקוב נעדר צבי (צביקה) ביחד עם: יהודה כץ וזכריה באומל. באותו הקרב נהרגו אף 10 חיילים ישראלים ורבים נפצעו. לפני 25 שנה, אבד צביקה, "איך הלכו גיבורים?..." צבי פלדמן הנו בן הדודה שלי פנינה פלדמן אביו של צבי אברהם נפטר לפני כשלושה חודשיים. 25 שנה, נשמע כמו נצח.. כבר יש כאלו ![]() רק שנה חלפה, אותו נצח.. חשים הם כמעט הוריהם של גלעד, קרנית,אחיו של אלדד ושאר בני המשפחה. כולם תמיד אומרים שיודעים את הסבל וצריך להתגבר עליו.. ![]() שאפילו לקבר על מה לבכות עם להורים, שהורים יראו את הבנים שלהם חטופים, ללא שום מאמץ ולו קטן להחזירם. אומנם זה יישמע מובן מאליו שאני אתקוף את ראש הממשלה הנוכחי אהוד אולמרט עקב הדעה הנחרצת שלי כלפיו, אבל כיצד/איך/למה/מדוע, מעבירים את זה על סדר היום ואם זה הילד שלך אדוני ראש הממשלה? אם זה היה קורה לך? תחשוב מה היה עובר על אישתך? עליך? על גורלך? על גורלנו? למרות שאני חושב שבאופן חד משמעי ונחרץ ניהלת את הממשלה הזו ביחד עם הפרטנר הלא יוצלח שלך עמיר פרץ, בצורה מזוועת חסרת כל בסיס, חסרת כל ידע, חסרת כל נסיון והגיון והבנה ואמונה. אולמרט "איך נפלו גיבורים"?.. הלו זה לא אתם בדרג המדיני הלו זה לא אתם בצה"ל שתמיד אומרים "לא נוטשים חיילים בשטח"? מדוע החטיפה התבצעה בשעות המוקדמות של הבוקר ורק בשעה 11:30 פתחתם בירי? מדוע לא שלחתם כוח צבאי שיחסום את הליטנאי? מדוע הצליחו להרים על מדינה שלמה מס' דל של אנשי חיזבאללה? ומדוע אהוד ברק הוציא את הצבא מרצועת הביטחון בדרום לבנון בשנת 2000? מדוע לא הלכת לטקס השנה? מדוע מדוע ומדוע כ"כ הרבה שאלות יש לי לשאול אותך אדוני רה"מ. רק הבטחה של תושבי המדינה לעולמים, אל תתנו לאדישות להרוג אותם! באכזבה גמורה, חזן אביב Last edited by bnetanyahu; 11-07-07 at 20:55.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|