|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: איזה בית ספר חילוני?דתי? | |||
חילוני |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 82.61% |
דתי |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 17.39% |
מצביעים: 23. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[הטלבטות]בית ספר חילוני או דתי?
לאיזה בית ספר הכי כדאי לי ללכת?כל החיים שלי עד היום הייתי בבית ספר דתי חוץ משנה אחת שהייתי בבית ספר חילוני ולא אהבתי כלום שמה אז לאן כדאי לי?אני פשוט לא יודע איך אני יתדכלם בבית ספר חילוני אז.....
**מנהלים סליכה שפירסמתי פה פשוט ראיתי הודעה בפורום דיבורים ורציתי לפרסם שם אז עשיתי אשכול חדש וזה עשה לי פה בבקשה להעביר ** Last edited by חיים; 10-07-07 at 07:32.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חילוני לדעתי.
אני יהודי מאמין... יהודי אורגינל אמנם לא דתי אבל בתור אחד שבא מבית דתי, והייתי בשני צידי המטבע החינוך הדתי טובעני הרבה יותר ולפעמים חלק מהמקצועות אפשר לומר "מיותר", אם כי בדת שלו אין אפילו סימן פיסוק מיותר. אך לבית ספר ולימודים בשביל ה RealLife רק ממלכתי.
חבר וותיק
|
תראה לא אכפת לי מהמקצוע שאני מקבל בבית הספר אין לי סיבה לקבל בכלל מקצוע אני יכול לא ללמוד בכלל אבל אני אישי תרוצה ללמוד ורציתי לדעת איפה עדיף?אני בוחר את המגמה הכי אהובה עליי ולא את המגמה שאני רוצה כדי להשיג עבודה טובה יש לי סיבה למה....לא התכוונתי מבחינת לימודים...
|
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
מה הקשר לפורום תיכנות ? מועבר...
חבר מתקדם
|
תלוי מה אתה? דתי? חילוני? מתלבט?
אני בתור דתי יכול להגיד לך שבבית ספר דתי יש כמה דרישות שאין בחילוני (מבחינת דת) אבל מה שכתבו פה שאתה לא יוצא עם מקצוע מבית ספר דתי-תסלחו לי זה שטויות יש לי שנה הבאה 10 יחידות מחשבים חמש פיזיקה חמש אנגלית ,מתמטיקה ואנחנו לומדים את כל המקצועות הרגילים ברמה גבוהה(חוץ מהפרט הקטן שגמרנו ב4-5 רק בכיתה ט' ומכיתה י' ומעלה זה בערך כל יום ב6) Last edited by Mg-maor; 10-07-07 at 10:32.. |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה דתי או לא?
בכל מקרה הצבעתי דתי אבל זה רק אם אתה דתי.. בחילוני לומדים יותר קל אבל לא בטוח שתשתלב שם כמו בבית ספר דתי.. בהצלחה
חבר וותיק
|
זה תלוי איזה מקצוע אתה רוצה ללמוד, אם בשני בתי הספר יש את המקצוע שאתה רוצה ללמוד.
אז הייתי ממליץ לך ללכת לבית ספר הדתי, שם אתה מכיר אנשים כבר ולא יהיה לך קשה להתעקלם. |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
התנ"ך הואספר מעניין. אבל כמו כל ספר,אם תחרוש עליו יותר מדי זה ישעמם אותך. בבית ספר דתי ילמדו אותך יותר תנ"ך מכל דבר אחר ואתה תראה את זה באפשרויות שלך לעתיד. בבית ספר חילוני תקבל יותר חשבון, הנדסה, אנגלית וכל זה - יהיה לך יותר קל להתקבל לאוניברסיטה וכ"ו.
|
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אוקיי תודה לכל התגובת אז ככה אני לא דתי אני חילוני אבל מנסה לשמור כמה שיכול בשנה שעברה למדתי בפנימייה דתית שנמצאת די קרוב לבית שלי והבטיחו לי שהשנה אוכל ללכת הביתה מתי שארצה חוץ משבתות שזה לא כל כך מפריע לי ויש לי את האפשרות השנייה שזה בית ספר חילוני ממש כמה מטרים מהבית בערך 300 מטר מהבית הבית ספר נמצא ממש קרוב בית ספר חילוני לגמריי אין לי מושג איך הוא לא הייתי בו אף פעם והוא מתחיל רק מכיתה י' לאומת הבית ספר השני שבו כבר למדתי שנתיים והוא מתחיל מכיתה ז' למדתי שם שנתיים ועכשיו אני לא יודע לאן לעבור להשאר שם או לעבור?חשבתי לשאול אתכם חברי הוסטס כי אתם לומדים במקומות שונים כל אחד וחוץ מזה באמת יש לי בעיה עם כל התנ
"ך וכל זה בגלל שצריך לעשות 4 בגרויות בכל המקצועות האלו ואני ממש לא טוב בזה בכל זאת אני לא יודע איך להתדכלם בבית ספר חילוני |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ילמדו יותר מדי תנ"ך? תראה בזה אפשרויות לעתיד? איזה בולשיט. כמו Mg-maor, אני לומד בבית ספר דתי 5 יחידות מתמטיקה אנגלית ופיזיקה, 10 מחשבים וכן, גם 5 תנ"ך וגמרא, אבל אני לומד יותר מקצועות חול מקודש. לבוגר בית ספר חילוני ממוצע לא יותר קל להתקבל לאוניברסיטה מבוגר בית ספר דתי ממוצע.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|