|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
![]() מאז סוף 2005 שנפתח הוסטס (החדש),
החוקים נשארו על אותה טיוטה. תלונות רבות שהגיעו מהצד שלכם (שראינו כנכונות), הביאו אותנו למסקנה שצריך להוציא מסמך חדש לחוקים של הפורום. והינה הוא לפניכם: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=49287 החוקים הרישמיים שנכתבו בהתחלה לא ירדו מנעוץ (והם בעצם החוקים שכתובים במסמך החדש "בהרחבה") אך אם יש איזשהי סתירה ביניהם - החדשים הם אלו שיקבעו. הדיון הזה הוא בעצם הדיון שלכם, לא ספציפית על החוקים, אלא על הרעיון של חוקים פחות מסורבלים (וארוכים). |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
ראיון באמת טוב סוף סוף זה קצר יותר
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
זה עדייין ארוך כמו החיים שלי...
לאיזה מצב הגענו שפורום צריך חוקה... |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
דניאל בישביל להחזיק פורום, שיהיה הכל מסודר ולא יהיה "ונדליזם", אז צריך טיפה חוקים.
![]() |
# 6 |
Winner
|
אפשר לשאול פה שאלה על החוקים? אם לא אז תמחקו את התגובה הזאת..
רשמת שאם יש חשבון שהוא לא פעיל 45 ימים אז הוא מוקפא, אם למשל אני נוסע לחופשה של 45 ימים, או שהמחשב שלי מתקלקל ואין לי גישה לפורום 45 ימים, אז אני לא אוכל יותר להיכנס להוסטס?! לדעתי החוק הזה ממש טיפשי..
# 7 |
הוסטסניון
|
הכל בסדר אבל ההגבלה של החתימות היא שטותית לחלוטין. אפשר לעבור אחד אחד על מנהלי הוסטס ולראות שרובם עוברים על החוקים וגם רוב המשתמשים. הדבר היחיד שאתם יכולים לעשות זה מוד שמגביל את החתימה לפי כללים (כמו בK)
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
תתחבר דרכו ותודיע שקרה ככה וככה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
ואם אתה כזה חכם ניקו תסביר לי איך פורום פלאש די גדול ומכובד מחזיק מעמד כבר כמה שנים טובות עם חוקי יסוד מאוד בסיסיים ש50% מהחוקים זה בעצם הסבר איפה נמצא המיקום הנכון להודעה שלך אני יסביר לך איך, אנשים מתורבתים ולא כל אחד הופך את עצמו לבעלים של הפורום בנוסף לכך מנהלים שלא מתנשאים על חברי הפורום אלה נמצאים כחלק מהם בגובה העיניים |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
החוקים זאת עובדה. הדיון פה הוא, האם החוקים מובנים דים, או שיה כאן עוד כאלו שמצאו איך להקטין ראש(מה שקרה עד עכשיו עם החוקים הישנים), ובכך לא להקשיב להם. חוץ מזה שהחוקים במתכונתם הנוכחית לדעתי מתומצתים בצורה מעולה וברורה. ולא צריך להוריד מהם דבר, או להוסיף להם. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|