|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[ASP] | טופס שליחת מייל מתקבל באנגלית הפוכה:(
שלום.
כפי שרשמתי בכותרת, הבעיה היא שכשאני מקבל מייל מהטופס שליחת מייל שיצרתי ב ASP אני מקבל את הטקסט באנגלית הפוך,בעברית זה שולח בסדר גמור אבל באנגלית הפוך... הנה קטעי הקוד הרלוונטים לנושא: קטע מקובץ ה ASP בו נמצא הטופס שהמתמש רואה: קוד:
<head> <meta http-equiv="Content-Language" content="he"> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1255"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/mystyle.css"> <title>יצירת קשר</title> </head> <body> <div align="right" class="title_of_page" dir="rtl" lang="he"><u>יצירת קשר:</u></div><br> <form method="POST" action="sendme.asp"> קוד:
<% dim Text Text="" text=text & "<html dir='rtl'><head><HEAD> <META http-equiv='Content-Type' content='text/html; CHARSET=iso-8859-8'> </HEAD> " text=text & "</head><body>" קוד:
objMail.SetLocaleIDs(1255) ' send Logical Hebrew by mail ![]()
# 3 |
חבר בקהילה
|
לוידע,בכל אופן תיקנתי,שיניתי ל 1255...וזה עדיין אותו המצב=[
# 5 |
חבר בקהילה
|
327898691
זה האיסיקיו שלי. תצרף אותי או שתשים פה את שלך ואני אתן לך את כל הקוד=]
# 6 |
חבר בקהילה
|
שאלה קטנה שלא הבנתי ,מה כוונה מתקבל טקסט באנגלית הפוך?
הכוונה שהאותיות מתחלפות בסדר שלהן? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
Hello= olleh
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
![]() הנה זו הדוגמא
# 9 |
חבר מתקדם
|
חחח כשהעתקת את ה<meta> בדף שאליו מופנה הFORM העתקת גם את התגיות HEAD (יש לך פעמיים תגיות הד).
בכ"מ, תנסה בתאים של האנגלית להוסיף את זה: קוד:
<td style="dir: ltr;">
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
כן כבר שמתי לב לזה מזמן וטיפלתי בזה זה לא פתר את הבעיה=\
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|