|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
ביקורת על דניאל המעצב(DanielS)
שלום לכולם
לאחרונה הייתי זקוק לעיצוב מקצועי ולא ילדותי,פניתי לדניאל אישית בתוכנת מסרים תוך מספר דק' סיכמנו על תמורה ממש ממש שווה לכל הצדדים (בעיקר לי ![]() וכבר הוא התחיל לעבוד(שיהיה ברור זה היה מאוחר בלילה),הוא שיתף אותי בכל פעולה שלו לא עשה שום דבר שאני לא ידע,שיתף אותי בהכל נתן לי הרגשה שאני האחראי כאן ![]() אמר מהתחלה שכל דבר הכי קטן שלא מוצא חן בעניי הוא ישנה מייד לפי בקשתי, בעיצוב היו צריכים לבחור שמונה אייקונים מה שהוא בחר לא כל כך אהבתי,אבל כמו שאמרתי ממקודם הוא לא התבכיין וישר יצא לחפש אחרים,וכמו שאתם יודעים למצוא אייקונים מתאימים לקטגוריות צפצפיות זה לא הכי קל שבעולם(לפחות לא לי).הסכמנו על אייקונים ויצא מאוד יפה. את העיצוב אני יציג בהמשך כי זה לא רעיון שכולם יודעים עליו אלה רעיון יחודי שלי ושל צוות החברה שלי דניאל אני באמת באמת מודה לך אתה מעצב נפלא וכייף לעבוד איתך,אני באמת לא חושב שהייתי מוצא יותר טוב... אני מאוד מקווה שגם אתה יצאתה מרוצה ![]() תודה לכולם,תודה דניאל ! יום נעים.בר |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נכון בחור זהבב
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
טוב לדעת =] זה היה לפורום?
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא,לא מתעסק בדברים כאלו
![]() עריכה : כבר סגרנו על פרויקט נוסף... והוא כבר התחיל לעבוד ![]() Last edited by sbarbz; 28-06-07 at 13:55.. |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
תודה בר גם אני שמחתי לעבוד איתך.
אתה אחלה בנאדם ! |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אפשר לראות את העיצוב שהוא הכין לך? (אני מחפש מעצב עכשיו..)
תודה. וכל הכבוד דניאל.
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה כל כך ידוע =]
אין לי מילים על דניאל! בחור 10 ! |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אני מכיר אותו מהפורום - נראה אחלה בנאדם ! =]
טוב לשמוע ובהצלחה לך דניאל שרק תצליח ! |
![]() |