|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
|מחפש עצעות|לרסיילר כולל פאוור רסיילר
שלום אני מעוניין ברסיילר כולל פאוור רסיילר
נפח:10 GB תעבורה: לא משנה לי היכר שיחזיק מעמד סאב-דמיין : ללא הגבלה כולל דומיין ישראלי / בינלאומי בבקשה לא רשום פרטי תציעו פה!! תנו לי מחיר זול אם דומיין ישראלי או אם דומיין עולמי |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
ניסיתי לטלפן לפלאפונים שבחתימתך...פלאפון - לא זמין, סלקום - ענה לי בחור שלא ידע בכלל על מה אני מדבר.
בכל מקרה, רציתי לדעת אם במונח "פאוור-ריסלייר" אתה מתכוון לתוסף בפאנל DIRECTADMIN (לדוג') או לחלופין שתסתפק באפשרות של פתיחת ריסליירים נוספים ע"י שליחת אימייל. מחכה לתשובה על מנת לדעת אם להציע לך את ההצעה מטעמי. אגב, עסקים שמפרסמים הצעות מחיר בהמשך, מומלץ לרשום אם יש תוסף או לא על מנת לא לבזבז ללקוח ולכם את הזמן. המשך יום נעים ושבוע טוב!.
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 27-06-07 at 13:02.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שלום
אתה מוזמן לצור איתנו קשר ישנה אפשרות אצלנו של פוואר רייסלר דרך מערכת Cpanel במידה ואתה מעוניין טלפון 0508627989 אימייל sales@lazertekk.com
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|