![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
תסביר יותר למה החבילה משמשת לאיזה מטרה
# 7 |
חבר מתקדם
|
Israel-Serv.Co.IL, כפי שניתן להבין אלו הם לא קבצי המערכת שתופסים 20GB אלא קבצי גולשים (קבצים שהם מעוניינים לאחסן, גלריות וכדומה). הסיבה היחידה שאני מעוניין בשטח רב היא כדי לא להתחיל בקטן ולהמשיך בקטן אלא להתחיל בגדול ואז נראה מה הלאה.
אין בעיית חוקיות עם האתר. אז כעת, כאשר אתם יודעים שאין שום בעיה כזאת, אין לכם צורך לראות את האתר (למרות שאתם גם לא יכולים כי הוא לא ברשת). אם אתם חושבים שאתם יכולים לתת את מה שאני מבקש (ובלי לחשוב הוא לעולם לא ישתמש בזה כי תסמכו עליי שאני כן אשתמש) צרו קשר בהודעה פרטית. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
במקום לשלם הרבה כסף על כבר מההתחלה, שלם סכום נמוך על פחות אכסון ותעבורה ואם תהיה צריך יותר בקש מבעל העסק להגדיל ולאחר מכן תעביר לו את הפרש הכסף. כן, ביקשת תעבורה בלתי מוגבלת...אתה מודע לכך שאם מישהו יציע לך כאן דבר מה זה, מדובר ב"תעבורה בלתי מוגבלת פרט לחומרה וקווים". בכל מקרה, ההצעה שלי - 20 ג'יגה אכסון + תעבורה בלתי מוגבלת (לפי המונח שציינתי לעיל), במחיר חודשי של 350 ש"ח. *וותק של שנתיים. *רשומים בחוק. מעוניין? צור קשר!. 0509240124 (לא עונה מחסוי). 03-9501134 (פעיל בין 14:30-22:30). sales@freshserv.net (אי-מייל). המשך יום נעים ושבוע טוב!.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|