|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
צריך את ההמלצה שלכם לגבי פתיחת חשבון בנק צעיר...
אני מחר הולך עם אבא שלי להוציא אישור עבודה, ועל הדרך נקפוץ לבנק לברר לגבי פתיחת חשבון צעיר.
אני מחפש המלצה לבנק שיתן לי את התנאים הבאים - 1. חשבון בנק עם כספומט אישי / כרטיס אשראי צעיר. 2. אין צורך בלהפקיד כל חודש כסף (תגידו אם אפשרי בכלל, לא נראה לי אבל). 3. אי אפשר להגיע למינוס. למה אם יהיה אפשר, חראם על הבית... מקווה לחפש תשובה ואם יש מצב אני ימצא את התנאים, כולם חשובים. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
במזרחי-טפחות זה בדיוק ככה.
אבל אני חושב שצריך להיות בן 16 לפחות... לי יש חשבון במזרחי-טפחות, ויש כ.א ישראכארט צעיר, אין צורך להפקדי כל חודש, ואי אפשר להגיע למינוס.
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואיזה מזל, מזרחי-טפחות זה בבניין של הלשכת עבודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
לא הייתי ממליץ דבר כזה...
הייתי ממליץ להכניס את הכסף של העבודה לחשבון של אבאלה והוא יביא לך במזומן... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לך לפועלים
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
אני בבנק לאומי,
ואי אפשר להיכנס למינוס בשום חשבון שהבעלים שלו הוא מתחת לגיל 18 (קטין), כרטיס כספמט ופתיחת חשבון אתה לא צריך הורים, רק תתאמן לפני זה כי יש לך הרבה לחתום. להוציא כ.א צעיר אתה צריך בחתימת הורים. בגיל הזה זה לא כול כך משנה , כי לא לוקחים לך שום עמלה או דמי ניהול חשבון, בשום בנק. בהצלחה לך. |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
לך לסניף הכי קרוב לבית שלך.
אי אפשר להמליץ על משהו ספציפי, כולם טובים בהכל. מה שהיא קרוב הכי טוב אם אתה רוצה להפקיד או ללכת לשנות משהו זה נוח מאוד.
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
ליד הלשכת עבודה יש לי את בנק הפועלים ואת מזרחי טפחות.
בינתיים מזרחי טפחות נשמע לי טוב מאוד, אני יבדוק את זה ![]() תודה לכולם :P |
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום Off-Topic
|
בגיל 16 לא צריך אישור הורים.
אני פתחתי את החשבון בגיל 16, ולא היה צריך שום אישור ושום נעליים. רק באמת כמו שאמרו פה לחתום איזה 30-40 חתימות (ואני לא מגזים).
# 10 |
חבר מתקדם
|
בגדול כל הבנקים נותנים אותו הדבר במחינת עמלות וכ'ו וכל חשבון צעיר אי אפשר להכנס למינוס..
אני בבנק הפועלים ויש לי ישראכרט ומותר לי להוציא ממנו עד 400 ש"ח... וזהו בגדול הכל אותו הדבר רק "המתנות" שנותנים לך הם שונים... וברגע שמוציאים תעודת זהות לא צריך אישור \הורים ואפשר ללכת לבד לבנק ולפתוח חשבון בנק ובאמת יש ים טפסים לחתום עליהם.... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|