|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[עיצוב] NetGame חברת שרתי משחק \\ עיצוב חדש לאחר זמן מה..
טוב קודם כל העיצוב בסופו של דבר לא נקנה..
עיצבתי ללקוח את העיצוב לפי הדרישות שלו, ככה הוא רצה.. אך לבסוף הוא לא נקנה משיקולים שלו. טוב אז הינה העיצוב: http://www.freakbox.co.il/Works/NetGame/index.html יום נעים (: |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אהבתי, אין מה לשפר.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
מצטער, אבל איני רואה משהו מיוחד בעיצוב.
# 4 |
חבר וותיק
|
כל האלמנטים מאוד מגושמים
למשל הטיילים נורא עווים וכדומה אני מציע לך בנוסף לשפר את האווירה שישד בבאר סך הכל נחמד מאוד בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
הרי אתה ענק!!! ענק !!! ענקק!!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
נחמד לא יותר, החתיכה של הקנה של ה-M16 גרועה.
אגב תבקש ממנהל לא לנעול ולתת לך אזהרה דרך הודעה פרטית כי עברת על חוקי הפורום בזה שרשמת כותרת לא מתאימה.
# 7 |
חבר וותיק
|
לא אהבתי אחי,סליחה אך העיצוב לא לטעמי .
בהצלחה במכירה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
תודה לכם (:
ציטוט:
ידעתי ששכחתי משהו.. מנהלים בבקשה תערכו לי את הכותרת מצטער לא שמתי לב... (פעם ראשונה ואני מאמין שגם האחרונה) לילה טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד אחי !!
|
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
סה"כ אני מאוד אוהב את העיצובים שלך .. ובעיקר את הבניה והשילוב של הכל יחד,
לעומת זאת אני מוצא את עצמי לא מתחבר לצבעים ז"א "הפלאש פה" לדוגמא.. זה כל כך בהיר שכואב לי בעיניים, ומצד ימין הכחול והאדום האלה פשוט לא קשורים לדעתי מה שנמצא כאילו מאחורי הכל (יאני הפס הכחול העבה - שכאילו מאחורי העיצוב) אהבתי מאוד, אבל הוא היה יותר יחודי אם לא היית משתמש באותו צבע בכל העיצוב.. אני אישית לא אוהב את הכחול ירקרק הכהה הזה (ז"א אני אוהב אותו מאוד- אבל לא כשהוא תקוע בכל העיצוב) ודבר אחרון .. הרקעים מתחת לכותרת נורא נורא נורא עבות.. וזה נותן מראה מגושם אם אתה תקטין את הגובהה ב 1\3 יאני שליש.. לדעתי זה יראה יותר טוב ... אבל סה"כ תמיד מראה המון רמה בכל העיצובים, בהצלחה ![]() יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|