|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
[DIVים] נושא שאלות וכמה הסברים.
כפי שהוכח, והיני בטוח שרובכם יודעים, עיצוב שמקודד ב-DIVים נטען הרבה יותר מהר מאשר עיצוב שנטען מטבלאות.
לשם הנוחות, הכנתי מין רשימה קטנה, מהכי לאט-להכי מהיר.
כמה "טריקים" שנשאלים לרוב. שאלה: כיצד אני עושה 2 DIVים באותה שורה? קובץ HTML: HTML קוד:
<div class"div_one">Div Number 1 </div> <div class="div_two">Div Number 2 </div> HTML קוד:
.div_one { float:right; } .div_two { float:right; } שאלה: כיצד אני עושה 2 DIVים באותה שורה, ואז אנטר ו-DIV בשורה אחריהם? קובץ HTML: HTML קוד:
<div class"div_one">Div Number 1 </div> <div class="div_two">Div Number 2 </div> <div class="div_three">Div Number 3 </div> HTML קוד:
.div_one { float:right; } .div_two { float:right; } .div_three { clear:both; } אם אני רוצה לעשות DIV, מתחתיו עוד DIV, ולידם DIV שלישי, איך? HTML: HTML קוד:
<div class="div_one">Text-UpRight</div> <div class="div_two">Text-Left<br />Text</div> <div class="div_three">sss<br />ssssssssOther text-DownRight</div> HTML קוד:
.div_one { float:right; width:400px; height:150px; } .div_two { float:right; width:400px; height:300px; } .div_three { width:400px; height:150px; } כיצד אני משתמש ב-Vertical-Align ב-DIV? HTML HTML קוד:
<div class="div_one">Middle</div> HTML קוד:
height:500px; line-height:500px; כיצד אני עושה 2 DIVים, כאשר אחד צמוד לצד ימין, ואחד לצד שמאל? HTML: HTML קוד:
<div class="div_one">Div Number 1 </div> <div class="div_two">Div Number 2 </div> HTML קוד:
.div_one { float:right; } .div_two { float:left; } Last edited by Daniel; 15-06-07 at 15:20.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
יותר נכון:
קוד:
<div style="float:right;">Div Number 1 </div> <div style="float:left;">Div Number 2 </div>
# 3 |
אחראי פורום
|
אך כך זה יהיה:
Div Number 1 _____________________________Div Number 2 והם לא יהיו צמודים, זה דבר אחר, אך גם זה-אני אוסיף. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תודה, אבל..
כשעובדים עם CSS זה טיפה שונה אשמח אם תוסיף תודה על ההשקעה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
במקום style, אתה מוסיף class, ובקובץ CSS מסדר את הכל.
אני עכשיו אסדר את הכל ל-Class ו-CSS |
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
אני מציע לך לחפש בגוגל ובפורום.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
לא חסרים מאמרים על כך.
בקשר למירכוז אנוכי עם line-height, זה לא עובד בIE6 ומטה.
# 9 |
אחראי פורום
|
הא, אז ידוע למישהו תחליף?
Last edited by Daniel; 15-06-07 at 16:18.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Авторитет
|
קוד:
vertical-align: top;