|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[עיצוב] Save-Host - מבקש ביקורת חריפה
http://img159.imageshack.us/img159/5585/saveservhz7.jpg
דרושה ביקורת תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני אוהב את הסגנון, בהצלחה בהמשך אחי.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תודה גבר
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני טוב בביקורות חריפות..(חחחח)
יש בעיצוב עניין רב, נסה לשלב תמונות של המוצר...!!! - חשוב מאוד..!! תוסיף עניין בחבילות, צבעים..ו...זהוו.. בסך הכל העיצוב נחמד-יפה, הציון שלי הוא בין 6-8 מתוך 10 .. הסגנון אני מדגיש את מה שנאמר סגנון (לדעתי) מרשים.. בהצלחה בעיצובים הבאים ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
- מה הקשר דשא?
- שמור על קווים ישרים (גודל באר לעומת גודל הבלוקים) - צבעים שלא הכי מתחברים - עיצוב צר מאד, 700 פיקסלים זה משהו שכמעט ומתאים ל-PDA-ים :\ - באופן כללי, מאד מיושן ולא מתאים לקו שהולך היום בעיצוב אתרים
# 6 |
חבר מתקדם
|
במידה ותמשיך בצורה הזו תגיע רחוק.
# 7 |
הוסטסניון
|
נחמד אחי !!
בהצלחה !! |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תשנה את הכתוב בלוגו, ממש לא מתחברים לזה- רק לבן.
החבילות לא ממש מושכות כי הצבעים לא מושכים את העין. מבנה טוב, אבל אני בטוח שאם לא היית מוסיף את הC של הזכויות יוצרים העיצוב היה נראה הרבה פחות טוב כיוון שבריבועים שרשום "מידע השרת" "לקוחות ממליצים" וכו' זה פשוט ריבוע אפור ![]() בהצלחה בהמשך איש! |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הצבעים כן מתאימים ואני לא מסכים הבלוקים לא מתאימים? תראה לי עיצוב שהם כן! בכל מקרה. צריך לעשות משהו חדש. ובבקשה תראה לי עיצוב שלך שהוא "חדיש" כדי שאני יבין למה אתה מתכוון |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |