|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[רלטין] מישהו ניסה?
אהלן,
אני רוצה לנסות לקחת רלטין, אנשים אומרים שזה עוזר טיפה לזכרון ולריכוז שלך, לא שאני לקוי למידה או משהו, פשוט אני רוצה לנסות לקחת לפני שאני מתחיל ללמוד כל פעם למבחן בגרות בהסטוריה אני רוצה לנסות, אולי זה באמת יעזור לי לזכור עוד טיפה דברים, אני לא רוצה להגיע למצב שאני "הורס" לעצמי את המגן שבניתי [80] , לכן חשבתי לנסות לקחת לפני כל פעם שאני לומד. האם יש כאן מישהו שבאמת ניסה את "תרופת הפלא" הזאת והאם זה באמת עוזר? תודה לכל העוזרים, שבוע נעים [:
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה צריך אישור רופא במינון מסויים (ואם אני לא טועה גם לא במינון מסויים), לא מבין גדול בזה אבל חברים שלי לוקחים, זה לריכוז ולהרגעה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אתה יכול לקחת את זה רק אם אתה מאובחן הפרעות קשב וריכוז.
בלי אישור מרופא שכזה אין לך סיכוי למצוא כזה,אולי פיראטי.
# 5 |
Permanently Banned
|
כמו שאור אליעז אמר,
ללא אישור רופא אתה לא יכול להשיג כזה, אבל מה שכן - אתה יכול לקחת מחברים שיש להם. בכל מקרה - אני לא חושב שיש מינון מוגבל, אני חושב שזה 2 טיפות על הלשון וזהו - ככה חבר שלי עושה ולו יש אישור. אני במקומך לא הייתי מנסה את זה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
זה ממכר =\
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
חחחח דודה שלי אחות, היא תביא לי, היא אמרה שזה עוזר לריכוז...
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא חוקי מה שאתה רוצה. אתה צריך להיות מאובחן בשביל להשתמש בזה. אז או שתשיג פיראטי או שתשחק אותה מטומטם באיבחון. או שפשוט תהיה כמו בנאדם נורמלי ותתחיל ללמוד בלי לרמות =\
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
לפי מה ששמעתי יש לזה הרבה תופעות לוואי, אז אם אתה לא זקוק לזה אני לא ממליץ לנסות.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אתה לא צריך מרשם רופא,אלה אתה חייב מרשם רופא .
בלי מרשם רופא לא תוכל לקחת את התרופא הנ"ל . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|