![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
[קונה אחסון] מידע ביפנים.
שלום לכולם,
אני מעוניין לרכוש אחסון אתר, אך יש לי בעייה+ דרישה. קודם כל נתחיל מהבעייה , ברשותי אתר מצליח ומתקדם העומד ביפני תקיפות כלומר האתר נתקף ע"י קבוצת אנשים מתחרה כלשהי (מהארץ כמובן) אך אנחנו לא יודעים מי הם אותם האנשים *הערה: בבקשה אני ראיתי כמה דיונים כאלה שכמה חברות הגיבו ואמרו אין דבר כזה , זה לא בידיוק ככה, אולי זה בעייה בדטא בייס ועוד כמה דבים. רציתי להגיד ולבקש שלא יהיו דגובות כאלה פה ושתבינו שזה באמת הבעייה. אוקיי אז אני מבקש חברה אשר מוכנה להחזיק את האתר שלי. פשוט האיתי בחברות לא ממש מיודע מה שאין להם פייר וול ושום הגנה, אבל יש גם חברות כאלה פה שיגידו שהם טובות וכל זה והם בעצם חושבים שאצלהם זה לא יקרה אז בבקשה חברים רק מי שמבין. קיצר מי שיודע לתחזק תשרת שלו כמו שצריך בטח הבעייה כבר תיפסק אז רציתי לדעת מי מוכן להשכיר לי אחסון, וגם בהתחייבות שאם השרת שלו לא מחזיק את האתר שלי+ התקיפות שיש עליו הוא מחזיר את הכסף בלי בילבולי מוח והתחמקויות. (אני גם רוצה להוסיף שהאתר רק נפתח יותר נכון חזר ואיפסנו הכל, אבל למרות זאת הוא יגדל מהר מאוד!) - זה פורום אני מחכה להצעות פה. תודה ויום טוב לכולם ואני מקווה שאתם מבינים את המצב שלי השתדלתי לכתוב את זה כמה שיותר מנוסח פשוט אני ממש ממש עצבני על זה כבר זה מטריף תשכל שיש חברה שאומרת לי אין מה לעשות . עריכה: דרך יצירת קשר תפרסמו לי פה איך שאתם רוצה שאני יצור יתכם קשר באחת מבדרכים האלה: פלאפון ICQ MSN תודה. Last edited by IFeelIt; 10-06-07 at 16:38.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|