|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עבודת תכנות | איך ?
שלום, אני רוצה לדעת באיזו רמה העבודה שעשו לי, איך היא - מה אתם חושבים עליה וכו'
![]() בגלל שאני לא ממש מבין בזה... אני רוצה דעות על הקידוד / חיתוך הבא: http://www.freshgame.net/hgs בתודה, אבישי
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
כשזה יעבוד, זה יעזור
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
זה עובד תמיד.. פשוט לוקח לזה זמן הטעינה קצת ארוכה לא יודע למה.
# 4 |
חבר וותיק
|
"קידוד" לא משהו, יש מלא תמונות, וזה גם לא ב-DIV, שזוהי הצורה הטובה ביותר לחיתוך.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לא יעיל בכלל.
יש יותר מידי תמונות בקידוד הזה...כתוצאה מזה האתר יותר כבד,והקוד יותר ארוך. יש הרבה קטעים לבנים שחבל לעשות כתמונה...והכפתורים אפשר לעשות כחיתוך אחד לכל זוג ולעשות מיפוי תמונה. בכל אופן אין בכלל מחשבה בקידוד הזה... זה קידוד של "העיקר שיעבוד". דעתי=\
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
כשאמרתי לא עובד התכוונתי:
Cannot find server or DNS Error Internet Explorer אם יש לך לינק חלופי...זה יהיה אחלה... אני מניח שהדומיין חדש או שעברת שרת? עריכה: עכשיו עובד, מוזר. קידוד רע מאוד, אין פה שום טאץ' אנושי, הכל ע"י imageready, אם אתה עשית אותו ואתה לא מבין בזה, אז אפשר להגיד בסדר, אם שילמת על זה, זה רע מאוד. Last edited by meshuga; 09-06-07 at 20:21.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
לא זה לא אני, נתתי לאיזה מתכנת..
ואם עוד לא שילמתי (וגם עוד לא קיבלתי את הקידוד), מה לעשות?
# 8 |
חבר וותיק
|
אל תשלם אם לא התחייבת, קידוד עלוב, מצטער.
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אני לא יגיד לך "לברוח" ממנו, אתה ביקשת דעה, אני נתתי לך את הדעה. אישית אני אומר לך, שאם תפתח את הimageready (במידה ויש לך) תראה שכזה תוצר אתה יכול לעשות בעצמך. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
גם חיתוך בIR לוקח זמן ומיומנות מסוימת [=כסף]. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |