|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[שאלה\בקשה] הצעות לחברות פירסום טובות
אהלן, אני מחפש חברות פירסום טובות ואמינות שאוכל להירשם אליהם, אני צריך שירות איכותי ולא,לא אדסנס, נחסמתי מהם בעבר ואינם מוכנים לקבל אותי שנית לתוכנית שלהם, חוץ מזה שאני לא "מת" על הפירסומות של אדסנס (מבחינת התכנים המפורסמים ), האם מישהו יכול להמליץ? ואיך מרלין בתור חברת פירסום?(מבחינת כסף ועמידה בתשלומים)
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
תמיד אתה יכול להרשם לתוכניות שותפים ישראליות טובות כגון שותפים.נט.
זוהי רשת שותפים ישראלית וטובה, עם כמה קמפיינים ממש שווים, ואם רק יש לך את קהל היעד המתאים, אתה יכול לעשות מעט כסף. אתה יכול להרשם דרך הקישור הזה: http://login.shutafim.net/index.html...ate_code=CD166 שאני מרוויח עמלות ממך, ואל תדאג, זה לא פוגע לך ברווחים. או שאם משום מה לא בא לך להרשם דרכי ולגרום לי קצת אושר, אתה יכול להרשם דרך כאן: www.shutafim.net בהצל חה!
# 3 |
עסק רשום [?]
|
לפי מה שהבנתי, מרלין דווקא טובים, משלמים רק 40% עמלות ושוטף + 60.
חייב להוציא להם חשבונית. החסרון הגדול אצלם הוא בפאנל ניהול - אי אפשר לראות את הרווחים. רק בסוף החודש כשתצטרך להוציא חשבונית תדע כמה עשית, לא לפני כן. אם אתה יכול להוציא חשבונית, אתה יכול להירשם לחברות נוספות. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כגון? ואני לא הכי מעונין בחברות ישראליות, אני מעדיף תוכניות בסיגנון ADSNESE, בעיקרון נרשמו גם ל AMAZON אבל גיליתי שהכרטיסי מתנה שמקבלים אצלהם לא יוכלו לשמש אותי כיוון שרוב אתרים שיש שם לא ניתן להזמין לישראל.
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
www.payperlead.co.il
www.neto.co.il www.merlin.co.il מערכות affiliate www.affiliation.co.il/heb www.wesell.co.il www.shutafim.net בטח יש עוד ששכחתי.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|