|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
עזרה | בפלאש .. לא מצליח לבצע פעלה מסויימת ..
אני לא מצליח לבצע את הפעולה הבאה ..
הכנסתי טקסט נופל יענו מלמעלה ואז עוצר בתוך הבאנר עכשיו אני רוצה לעצור אותו מוחלט .. ולאפשר המשך של לייר אחר למשל ככה .. http://img118.imageshack.us/my.php?i...titled1gq1.swf רואים הצלחתי לעצור .. עכשיו אני רוצה לאפשר לליר אחר להכנס בצד שיכנס טקסט מתחלף .. ושלא יפסיק יענו יהיה ככה כמו לולאה העלאת קבצים 900 מגה וכו ... ואז עוד הפעם יריץ את זה העלאת קבצים 900 מגה וכו ... תודה לעוזרים
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בשכבה חדשה אתה יוצר keyframe חדש ובו עושה את האנימציה שלך. כמובן שאתה משכפל את הרקע שיש לך בסוף האנימציה הראשונית ולבסוף שהכל יחזור על עצמו, תעשה goto ותן לו את הפריים הראשון של תחילת האניצמיה. רק אל תשכח להעיף את הסטופ שעשית עכשיו.
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
...לא כל כך הבנתי מה כתבת שיז , אבל אם הבנתי אותך נכון אז זה נורא פשוט ..
שכבה ראשונה: אתה עושה את האנימציה בפריימים 1 - 30 ..(או כמה שבא לך) עכשיו אתה עושה שכבה חדשה, ובפריים 30 עושה "insert blank keyframe" עכשיו אתה מייבא \ מצייר את מה שאתה רוצה שיעשה את הלופ בפריים 30 (בלייר החדש (השני) ) ועושה על האוביקט מקש ימני ועושה "convert to symbol" ובוחר "movie clip" ואחר כך נותן לו שם שאתה תזכור לאחר מכן אתה נותן דבל קליק על אוביקט שכרגע יצרת והוא יפתח מחדש כשהוא לייר יחד בפריים 1. שם אתה עושה איזו אנימציה שבא לך וכשאתה מסיים יש לך למעלה מעלה האיזור של ה keyframes כתוב בטקסט "scene 1" ככה אתה חוזר לסצינה הראשית של האנימציה מקווה שזה הובן , ושזו הייתה בעצם הבעיה, אם לא תשאיר פה הודעה..
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|