|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
קניתי מחשב חדש... משהו לפנים!
קניתי מחשב חדש הנה המפרט ותמונה של המארז...
מה אתם אומרים ... להלן המפרט: מעבד amd 5600+ לוח אם asus m2n-e זכרונות kingstone 1gb *2 (2gb)667mhz כ.מסך msi GF nx7300gt (מהכרטיס מסך הייתי מאוכזב שלא היה להם של חברת גי'גהבייט או אסוס). צורב DVD lg h12 X18 פלופי sony 1.44 דיסק קשיח: wd 250GB 16MB ספק: 12cmf 420w real ez cool מארז: ![]() ThermalTake - A2400 סה"כ לתשלום 3300 Last edited by uni; 04-06-07 at 18:37.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מעבד - חלש, עדיף C3D
זכרונות - גם לא משו' כרטיס מסך - גרוע ספק כח - גנרי צר לי לאכזב אותך ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
חבל שלא שאלת את דעתנו, וכשאלת אמרנו שלא כדאי אך עשית מה שעשית. מחשב נחמד, בהצלחה.
![]() |
# 4 |
חבר על
|
מחשב טוב מאוד לדעתי
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחלה מעבד, כל השאר לא משהו.
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
עמרי דווקא ממך צפיתי להפגין ידע בתחום...
מה רע במפרט שלי? אני יודע שהזכרונות מהחברה בין הטובות אומנם לא twinos אבל בכ"ז זכרונות טובים, גם הלוח אם מאוד טוב, ומשרת טובות הרבה גיימרים שאני מכיר. דיסק קשיח מבית WD... מבחינה סטנדרטית הם מאוד טובים... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כונן קשיח סטנדרטי. כרטיס מסך מאוד מאוד בסיסי, לי לפחות הוא ממש לא מתאים. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בנוסף למה שעמרי אמר (ד"א עמרי, losnir -> unblock):
1) למה אתה לוקח לוח אם לגיימרים כביכול, אם אתה לוקח כרטיס מסך מאוד בסיסי כמו שעמרי אמר? 2) אתה באמת מגביל את המערכת עם הזכרונות.. חוץ מזה, שלדעתי, kingston הוא לא סתם מאשר מותג יקר (שלא שווה את הכסף). 3) לדעתי, במחיר כזה של מעבד, עדיף לקחת c2d.. אבל, כבר קנית.. אז תתחדש ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
השימוש של המחשב הוא לגראפיקה ולכן הכ.מסך לא צריך להיות "מפלצתי" התייעצתי עם הרבה מומחים בתחום, והם אמרו לי שאלו הרכיבים (דגמים) הכי טובים שיכנסו לי בתקציב, וגם ישאירו אותי יחסית מעודכן בתחום המחשוב לשנים הקרובות... במידה ואהיה מעוניין בשדרוג עתידי, לכן היה חשוב לי גם לקחת לוח אם יחסית טוב...
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
גם אני מתעסק בגרפיקה, זו הסיבה שאמרתי שהכרטיס הזה לא בשבילי.
כשאתה עובד עם רזולוציות גבוהות ויש שימוש של מעל 300MB של זכרון גרפי יעודי, אתה פתאום מבין את חשיבות הכרטיס. ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|