![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שאלה לגבי דפדפנים
שלום לכולם
אני בעל בלוג (shezif.net) והעיצוב שלי לא תקני ב internet explorer אבל בפיירפוקס הוא רץ מצויין אני מעוניין לעשות שכשנכנסים לאתר זה יאפשר רק לגולשי פיירפוקס להיכנס ואם אתה גולש ב ie אז תופיע לך הודעה אשר תגיד לך שאתה צריך פיירפוקס על מנת להיכנס לאתר אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני עושה את זה תודה מראש! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אין זה דבר "תקני" לדפדפן מסוים ולאחר לא, קוד תקני זה קוד תקני, זה שהוא לא מוצג טוב בדפדפן מסוים זה משו אחר.
זה לא מסובך מדי להתאים עיצוב לדפדפן אחר, במיוחד במקרה שלך כשאתה רוצה ממש להוציא את כל גולשי IE שהם רוב הגולשים (אמנם לאחרונה ההפרש קטן, אבל עדיין) - כאשר מקודדים אחרים דואגים להתאים "אפילו" לדפדפניים פחות נפוצים כמו אופרה... בנוסף, כדאי באמת שהקוד שלך יהיה תקני כי מהקישור שהביא שאולי לבדיקת XHTML של האתר שלך הא לא תקני. אם אתה בכ"ז מתעקש על להציג לפייר פוקס בלבד, מה שמאוד לא מומלץ, אתה יכול לעשות בדיקה של הדפדפן בPHP (אפשר גם בJS למשל, אבל במקרה הזה עדיף PHP) עם הפונקצייה get_browser.
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
אחרי מחשבה עמוקה החלטתי שאני אנסה להתאים את העיצוב ל ie
לצערי אני לא יודע בכלל איך לעשות זאת אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .. תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני רואה אותו נראה לי אותו דבר בIE 6.
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בשביל להשתמש בפונקציה זו יש לשנות את ההגדרה browsecap בphp.ini ברוב השרתים כרגע הגדרה זו אינה מאופשרת. לכן מה שמומלץ במצב כזה זה לנתח את המידע המוחזר מ-$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] ולקבל את הדפדפן הקיים.
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
סקריפט שבודק מהו הדפדפן מתוך רשימה מוכרת, לא אני כתבתי אבל אני שיניתי.
אם מכניסים לו 1 לתוך המשתנה, הוא יחזיר ARRAY של הדפדפן והגירסא ואם לא מכניסים כלום או משהו אחר, הוא יחזיר את הדפדפן כולל הגירסא. PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|