|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש]שרת איחסון טוב
אני הבעלים של האתר Flopi.co.il
אני מחפש שרת איחסון טוב ומאובטח. אני צריך לפחות איחסון של 700 מגה בקשר לתעבורה תיכתבו כמה. אני צריך שרת שיכול להתמודד עם התקפות על השרת שיהיה ממש מאובטח. וזהו בעיקרון אנחנו מוכנים לשלם עד70 -60 שקל בחודש ואנחנו נקנה לתקופה מראש כאילו חצי שנה ואנחנו רוצים חברה שיש לה כמה שיותר וותק |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שלום.
אשמח להציע לך את החבילה המקצועית שלנו: שטח איכסון: 760M תעבורה חודשית: 250GB כל השאר ללא הגבלה ! אנחנו בעלי וותק החל מאוגוסט 2006 בתחום. במחיר של: 45 ש"ח בלבד ! ** לאור תגובתך על גודל המסד אנו נירצה להכניס אותך לתקופה ניסיון של כ3 ימים על שרתנו ואז להחליט אם תוכל להמשיך להתאכסן אצלנו ( 3 ימי אכסון חינם ! ) ליצירת קשר התקשר: 0544563501 או דרך טופס הזמנות: http://www.bestpoint.co.il/order.php או איסיקיו: 413772057
# 8 |
חבר על
|
להלן הצעה מבית העסק גולד הוסט
חבילה גדולה אצלי בעסק : 950 מ"ב 100 גיגה תעבורה 60 ש"ח בלבד. וותק של חצי שנה. יצירת קשר : http://gold-host.co.il/contact.php ** עקב גודלו של המסד עם במידה ותהיה מעונין לרכוש אני ישמח שתיצור קשר לפני זה ותקבל 3-5 ימי ניסיון בחינם על מנת לראות האם יש אפשרות ששרת העסק יחזיק אותה בצורה הטובה ביותר ** |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
מהסד נתונים SQL שוקל 378 מגה?
אתה בטוח? אם ככה אתה צריך שרת יעודי שום שרת שיתופי לא יחזיק אותך בלי נפילות אינסופיות
# 10 |
חבר על
|
שלום לך,
להלן הצעה מבית העסק TytCom. פרטי החבילה שטח אכסון: 700MB תעבורה חודשית: 70GB מערכת הפעלה: DirectAdmin חשבונות FTP: ללא הגבלה מסדי נתונים MySQL: ללא הגבלה כל השאר ללא הגבלה מחיר חודשי: 67 שקלים חדשים בלבד! דרכי תשלום 1. הפקדה בנקאית. 2. העברה בנקאית. 3. דואר רשום. דרכים ליצירת קשר MSN - djdeantyt@walla.co.il ICQ - 291131220 E-Mail - Admin@tytcom.biz Orange - 0545311297
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|