|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() *ערכתי לכל המעפנים שזה מציק להם!
שלום אני לקוח של אושר אלביליה שזה מנהל החברה גולד הוסט קודם כל רציתי לשבח אותו על איכות השרתים שלו , סייל סרב החברה שלי מאוכסנת עליו אני מרוצה מכל רגע, אין נפילות ,השרתים איכותיים ומהיירים, ועוד עכשיו הם עברו לשב ככה שבאמת כל הלקוחות שלי מרוצים כמו כן אין כמעט יום אחד שעובר ואושר לא שולח הודעה ושואל מה עם העסק שלי ,עם יש לקוחות חדשים ,האיכפתיות שיש לו לא נתקלתי בה אצל מלא חברות, באמת מענין אותו הלקוחות שלו .. אז אושר, רציתי לומר תודה רבה! לקוח מרוצה שלך ![]() Last edited by oR Cohen; 22-05-07 at 16:36.. סיבה: למעפנים שזה מציק להם! |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אוי נו באמת
חלאס עם השטויות האלה "אל תקנו ממנו " הכל תקיעות בלה בלה הכל כדי שיכנסו לאשכול לא נמאס ? לי כן. צריכים להעביר פה חוק נגד זה ,אה רגע,יש כבר , נדמה לי שקוראים לזה ספאם. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
נו באמת, חלאס כבר.
וגם אני לא חושב שזה מועיל לחברה-אני נגיד, אם אני מחפש חברת איכסון אני עושה חיפוש כאן נגיד, וכשאני רואה מבחוץ את הפרצוף הכועס, אז אני ישר מחפש חברה אחרת. גם לא מועיל וגם מעצבן |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תודה רבה על הביקורת
שמח שיש אנשים שמעריכים. |
![]() |
# 5 |
אקס מנהל
|
urieluri93, ההודעה שלך נמחקה, קרא חוקים.
אנחנו בהחלט ננקוט באמצעים במידה ונראה שהדבר הזה נהפך להיות משהו קבוע. כמו ש4ior אמר, הנושאים האלה בהחלט לא תורמים לתדמית של העסק. |
![]() |
# 6 | ||
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ציטוט:
עכשיו אתם שמחים?! יופי ![]() |
||
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|