![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
להלאים את גוגל!!!!
הח"כים שיושבים בכנסת לא ממש חכמים..
הכתבה מה דעתכם על "הרעיון הגאוני הזה" ועל הצעת החוק בכלל? יו"ר הוועדה, משה כחלון (ליכוד) העלה רעיון במהלך הדיון לפיו המדינה תשלט על מנועי החיפוש באמצעות רכישה הוא הלאמה. למדינת ישראל אין כסף למגן את הבתים בשדרות אבל לקנות את גוגל יש כסף? מעניין. לא אני שלחתי אותו/ם לכנסת וגם לא אעשה את זה בעתיד.. טיפשים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אחלה. מה רע בזה? בכל מקרה הילדים בכיתה שלי מחפשים שמות של ... בגוגל..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
לדעתי הכוונה רק לגוגל הישראלי לדוגמא אבל זה לא יקרה
# 4 |
Permanently Banned
|
החלום הרטוב של הח"כים
להשתלט על האינטרנט ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
לא יקרה.
אני ממש מקווה שגוגל לא יתנו להם להשתלט על מנוע החיפוש שלהם. לא כ"כ אכפת לי מ msn וכל השאר. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
חחח את זה אני רוצה לראות ! אין שום סיכויי בעולם שגוגל תיתן לישראל להשטלת על הטריטוריה שלה אם החוק יעבור הכי רחוק זה יגיע או שגוגל תסגור את מנוע חיפוש ישראל או שהיה אפשרות לישראל לחסום אתרים וזה נשמע לי לא אמיתיי
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא יעבור,אני רק נדהמתי מעצם הרעיון הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
למגן את שדרות?
לפי דעתי מיותר, שילכו יזרקו 3 טילים באמצע עזה לא משנה איפה אם יש או אין אזרחים, אחרי שהם עושים את זה, נראה אם החמאס ממשיך, ושלא יתנצלו בכלל !!! שיגידו שמי שחושב שהוא יפגע במדינה שלנו וזה יעבור לו בשתיקה אז הוא טועה בגדול, מי שיהרוג אזרחים, נהרוג לו מה שבא ליד. ואז נראה. בקשר לרעיון הזה עם גוגל- על הפנים, שישקיעו את הכסף בעזרה לעניים ורעבים ללחם. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אני מקווה שזה לא יצא לפועל כי כמו שהם הורסים לנו תמדינה הם יהרסו את גוגל
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
שיצנזרו קודם כל את התמונות הקטנות בגוגל.. (מישהו פעם חיפש מגניב?) אחרי זה יחסמו את אתרי הפורנו דרך הספקיות ויאפשרו רק לגולשים עם סיסמא להיכנס (והכל יהיה רשום בלוגים) ואז נראה..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|