![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
[שאלה] RSS - למה זה יעיל ?
אחרי שחיפשתי ומצאתי את התשובה מה עושה RSS , תהייתי במה זה עוזר , לבעל האתר ?
הבנתי RSS זה בעצם סוג של "עידכון" לא בדיוק לא יודע איך לנסח את זה.. אבל "מדביקים" את זה בדפדפן פיירפוקס או כול תוכנה אחרת שתומכת בRSS, ומקבלים עידכונים מבלי להיכנס לאתר . עד כאן, הבנתי (תקנו אותי עם אני עדיין טועה) . עכשיו בתור בעל אתר, במה זה עוזר לי ? PR? תוצאות טובות יותר באדסנס? או סתם נוחות למשתמש ? תודה מראש .
# 2 |
הוסטסניון
|
1. אינדוקס כל הדפים בגוגל.
2. המשתמש יוכל להתעדכן גם מחוץ לאתר. 3. לספק שירות לאתרים חיצוניים שיוכלו לקחת תוכן מאתרך.
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
לפי דעתי בעיקר נוחות לגולש.
ככה במקום שיצטרך להכנס לכל האתרים שהוא גולש בהם בדרך כלל הוא יכול פשוט לבדוק בRSS עידכונים חמים וככה להחליט אם זה מעניין אותו או לא.
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני יודע מה RSS עושה ולמה זה טוב, ואכן כמו שאמרו פה זה טוב לגולש - ובמקרה הזה איך אתם כ"כ בטוחים שמה שטוב לגולש טוב גם לבעל האתר?
הרי גולש שבודק עדכונים דרך RSS - לא ייכנס לאתר ולא יקליק על פרסומות. לדעתי אחוז הגולשים שלא יתעדכנו אם יש חדש באתר מסוים רק בגלל שאין RSS הוא נמוך מאוד (כמובן, תלוי באתר). ד"א - Eran-S - על מה שאמרת לא ידעתי ("לספק שירות לאתרים חיצוניים שיוכלו לקחת תוכן מאתרך."); איך זה בדיוק פועל והאם הגולשים באתר שלוקח את התכנים בהכרח יודעים שהתכנים מהאתר המקורי?
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
זה פשוט פיצ'ר שמציעים לגולשים.
זה לא בהכרח חייב להועיל לך. זה יותר לגולשים. כמו שאתה עושה רשימת תפוצה באתר, שתוכל לעדכן את הגולשים במה שחדש. אותו דבר עם ה RSS.
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
RSS לפי מה שאני מבין זה רק לגולשים שגם ככה מתעניינים ומתעדכנים במה שקורה באתר, הם רק רוצים את זה יותר נוח. גולש שיפסיק לגלוש באתר מסוים יעיף את האתר מתוכנת הRSS שלו, אבל זה לא ככה ברשימת תפוצה באי מייל...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|