![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מחשב חדש + vista
ייאי קניתי מחשב חדש מאייבורי
ושמתי עליו כבר וויסטה, עלה לי רק 1800, מחשב טס עם מפרט דיי טוב תמזלטו לי... ![]() מפרט: מעבד - PD925 3D 4M DUAL CORE לוח אם - MSI RC410M2-L X300 ATI כ. מסך - X300 OB ATI ראם - 1GB DDR-2 667 MHZ דיסק קשיח - 160GB 8MB SATA2 מארז שחור כסוף מהודר USB קידמי Last edited by Dr.Bug; 15-05-07 at 18:58.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תביא מפרט, מזל טוב..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
מזל טוב
![]() תביא מפרט אני עכשיו גם מחפש בדיוק מחשב ![]()
# 4 |
Permanently Banned
|
מאייבורי? טעות.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
מעבד - PD925 3D 4M DUAL CORE
לוח אם - MSI RC410M2-L X300 ATI כ. מסך - X300 OB ATI ראם - 1GB DDR-2 667 MHZ דיסק קשיח - 160GB 8MB SATA2 מארז שחור כסוף מהודר USB קידמי |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מזל טוב,
אני בטוח שהמחשב תמיד יטוס לך והכל יעבוד פיקס ..ולמה?כי קניתה מאייבורי,החברה הכי טובה שיש.. אני קניתי מהם הרבה ציוד למחשב ,ומחשבים עצמם בעשרות אלפי שקלים.ואני נהנה מכל רגע.. ושמח שקניתי מהם,ותמיד אקנה מהם. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Whatever
|
למה אתה מתלהב שקנית מחשב מאייבורי? הרי אין לך באמת סיבה להתלהב מזה.
# 8 |
חבר וותיק
|
אייבורי הם אחלה, אני לא יודע על מה אתם מדברים
תתחדש גבר
# 9 |
חבר מתקדם
|
יש כאלה שאוהבים סתם לרדת עלייהם ולהגיד שהם גרועים ורמאים, אבל אני בדקתי הכל ופתחתי את המארז שם, הכל בסדר, הם סיפקו הכל חוץ מזה שיש לי אחריות לשלוש שנים.
ועכשיו יבואו כל אלה שיגידו שאני פטטי \= |
![]() |
![]() |
# 10 |
t tc tcp tcp/ip
|
מחשבים כמו כל מוצר חשמלי זה עניין של מזל יותר משכל.
אתה יכול לקנות מותג של IBM ולסבול איתו. ואתה יכול לקות מחשב ב1000 ש"ח מאייבורי ולהנות. או להיפך, אם יש לך מזל אתה תהנה. בכל מקרה, כמו תמיד. נאחל לך מזל טוב.. ושתהנה. ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|