|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
חלוקה הדיסק הקשיח שלכם
שלום לכם גולשים.
רציתי לדעת איך אתם עושים את החלוקה של הדיסק הקשיח שלכם? מסדרים בצורה מיוחדת? נגיד אצלי היו קודם 2 מחיצות, אחת לווינדוס ותוכנות השנייה לסרטים, מוזיקה והפרוייקטים שלי. עכשיו יש לי 20 ג'יגה לפרוייקטים, 50 ג'יגה לסרטים ומוזיקה, ועוד 40 לווינדוס ותוכנות. איך זה אצלכם? בנוסף, יש לכם תוכנות שאיתן אתם מנהלים קבצים? אני מחפש אחת בסגנון מדיה סנטר של מיקרוסופט, צפייה בתמונות, סרטים וכאלה באותו המקום ושיהיה נוח ומסודר בקטגוריות.
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
C: 102GB נשאר פנוי 32 GB - ווינדוס
D:58GB נשאר פנוי 24 GB - אני G:30 GB נשאר פנוי 25 GB - אח שלי סה"כ 200 GB =] Last edited by DanielS; 10-05-07 at 18:57.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
80 גיגה כונן מערכת ותוכנות
250 גיגה כל השאר
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
זה יותר מסודר ככה וניתן בקלות למצוא דברים.. ![]() אני מרוצה.. אפילו שמתי אייקונים מיוחדים לתיקיות מסויימות.. http://www.2send.us/uploads/854e755374.gif
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לי את C שזה כונן מערכת, תוכנות, מסמכים
ויש לי את D שזה כונן הורדות - סרטים, סדרות, פרוייקטים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
C: 58.5GB פנוי 8.92GB - כונן מערכת
D: 45.2GB פנוי 26.5GB - כונן לפורנו, הורדות, שירים. תוכנות וכל שאר השטויות ![]() C: 58.5GB פנוי 11.7GB - כונן Images למשחקים ואי אפשר בלי לשכוח את המזבלה שלי - ה Desktop! ![]() Last edited by LosNir; 10-05-07 at 19:06.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
כונן ווינדוס עם 20 ג'יגה ומתוכם 4 ג'יגה פנוי.
כונן התקנות 20 ג'יגה ומתוכם 6 ג'יגה פנוי. כונן מוזיקה 40 ג'יגה ומתוכם 5 ג'יגה פנוי. כונן סרטים 50 ג'יגה ומתוכם 5 ג'יגה פנוי. כונן גיבויים 34 ג'יגה ומתוכם 8 ג'יגה פנוי. כונן משני 125 ג'יגה ומתוכם 16 ג'יגה פנוי. קיצר יש מספיק מקום ויש עוד HD נוסף של עוד 40 ג'יגה שאני צריך להרכיב. עגלתי קצת את המספרים ולא כתבתי בדיוק את המספרים. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
10% - תוכנות ומערכת הפעלה.
90% - פורנו. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
זה מה שקורה כשאין חברה...(?)
או כשיש חברה אבל היא לא.."נדיבה" מספיק... (?) אני מחפש עכשיו כונן קשיח חיצוני עבור גיבויים, לפני כשבוע בערך היה לי פירמוט לא רצוי\צפוי ונאבד לי אתר שלם שהיה אמור לעלות לאוויר, בנוסף כמה מערכות קטנות ועיצובים.... _באסה_
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|