![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[שאלה] בנוגע לגוגל אדסנס
אני בן 15 ואני רוצה להרשם לגוגל אדסנס
האם אני צריך גיל מסוים להרשם כרטיס אשראי או משהו דומה בהרשמה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
כן. 18.
Last edited by נמרוד; 08-05-07 at 20:12.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
לפי מה שאני יודע ההרשמה מגיל 18 בלבד.
# 4 |
הוסטסניון
|
אופס ,צודק
השתתפות בתוכנית. השתתפותך בתוכנית כפופה לאישור מוקדם של Google, וכן תלויה בכך שתמשיך לציית לתקנון התוכנית ("תקנון התוכנית") שתוכל לעיין בו בכתובת https://www.google.com/adsense/policies , או בכתובת אחרת ש- Google תפרסם מעת לעת. Google שומרת על זכותה לסרב לבקשת השתתפות או המשך השתתפות, בכל עת, לפי שיקול דעתה הבלעדי. בעצם הרישום לתוכנית, אתה מצהיר שגילך לפחות 18 שנים, ומסכים ש- Google תגיש מודעות שמקורן בצדדים שלישיים ו/או ב- Google (המודעות ש- Google מגישה יקראו להלן ביחד "מודעות"), הקשורות לשאילתות ל- Google ו/או לתיבות חיפוש המודעות (להלן ביחד - "קישורים"), Google Web ו/או תוצאות חיפוש באתרים (להלן, ביחד - "תוצאות חיפוש"), ו/או מודעות הפנייה של Google (להלן - "כפתורי הפנייה"), בקשר לאתרים שציינת, ו- Atom, RSS או נתונים אחרים שיופצו דרך אתר(ים) אלה (כל אתר או המידע שיוזרם, כאמור לעיל - "אתר"). למען הסר ספק, כל אזכור של עמוד אתר מסוים, אתר מסוים וכדומה, שהם חלק מהאתר, בתקנון התוכנית או בהסכם זה, פירושם גם נתונים המוזנים דרך אתר זה. ריבוי חשבונות של אדם או גוף אחד יגרמו להפסקה מיידית שלהם אם לא קיבלת הרשאה מפורשת בכתב (לרבות בדואר אלקטרוני) מ- Google לפתוח חשבונות רבים. אבל הרוב מחפפים או נרשמים על שם ההורים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום Off-Topic
|
תאכלס, הם לא יכולים לדעת אם יש לך 18 או לא.
תרשם על שם אמא/אבא/אח גדול או מישהו, תפקיד את הצ'ק/תשלח את ההפקדה הבנקאית על החשבון שלהם, ואז תעביר אליך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|