|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מספר שאלות בנוגע לאדסנס מ-א' בתקווה שנגיע ל-ת'
אז ככה אני רוצה להירשם וכאלה אבל ידוע לי כמה דברים שאני לא בטוח אם באמת צריכים להתחיל מהם או לא אז אני פשוט אשאל:
1.איך נירשמים? (אתר באנגלית\בעברית) 2.אדסנס תומך בעברית כיום? 3.מהו גיל הרישום לשירות? 4.כיצד העברת הכסף מתבצעת? 5.קידוד האתר חייב להיות קידוד מסוים? (UTF8\WIN1553 או משהו כזה) 6.משהו נוסף שאני צריך לדעת בתור אחד שמתחיל בנושא? יש למישהעו מדריכים בנושא \ כל דבר אחר שיכול לעזור לי? תודה מראש!
# 2 |
חבר וותיק
|
www.themador.org
תכנס כאן לקטגוריה של "כסף באינטרנט" ולך לגוגל אדסנס. זה יענה לך על כל השאלות ששאלת כאן
# 3 |
חבר מתקדם
|
1.איך נירשמים? (אתר באנגלית\בעברית)
2.אדסנס תומך בעברית כיום? 3.מהו גיל הרישום לשירות? 4.כיצד העברת הכסף מתבצעת? 5.קידוד האתר חייב להיות קידוד מסוים? (UTF8\WIN1553 או משהו כזה) 6.משהו נוסף שאני צריך לדעת בתור אחד שמתחיל בנושא? תשובות - 1. מכאן אני מאמין שתדע את הדרך לבד... 2. אדסנס תומך באתרים בעברית 3. אין לי מושג... 4. או דואר או הפקדה בנקאית. 5. לא שידוע לי..אישית האתרי שלי היו 1255 וutf-8 (כמה היו..)והוא לא עשה בעיות.. 6. כן... איך להתאים את הפרסומות לאתרך(מבחינת עיצובית..) לקרוא את התקנון שלהם(חשוב מאוד..) ולעת עתה זהו..(בתקנון הם מפרטים טוב מאוד...) ופה יש הרבה חומר.
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
גם זה שמעליך, עזרת לי תודה ![]()
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
שאלה 3- 18 לפחות.
הם בודקים ששם המוטב מתאים לבעל חשבון הבנק שאתה נותן להם. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
שזה אומר?
# 7 |
הוסטסניון
|
הם לא בודקים את שם המוטב.
אני הפקדתי צ'ק על שמי (ואני לא בן 18) בבנק. אמנם היה צריך לעבור כמה פקידים, כי לא כל אחד הסכים. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני אוכל להירשם על שמי אפילו שאני לא בן 18? אני אוכל לקבל את התשלום?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|