![]() |
# 1 |
חבר על
|
המלצה על צחי מ
רציתי להמליץ לכם על צחי מ
מדובר על בנאדם שמשקיע הכל בישביל החברה שלו ... הוא עזר לי בדברים שהוא בכלל לא היה צריך לעזור לי בהם והוא עזר בשמחה ונתן את כל הלב בישביל הלקוחות שלו.. שבוע טוב לכולם Last edited by AmStAf; 22-04-07 at 16:00.. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
היה עוזר אם היה חוק בנעוץ עם כל העסקים המצונזרים.
|
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אתה לא התומך טכני של צחי בכלל?
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תאמת
גם אני לקוח של צחי והרבה זמן אני רוצה לפרסם עליו ביקורת על כמה אני מרוצה ממנו אבל מה הבעיה?! הוא מצונזר פה ואין לי מושג למה הוא באמת בן אדם טוב תדברו איתו פעם אחת או תהיו לקוחות שלו,לא תצטערו אני לא רק לקוח שלו אלה גם חבר ליפני שהייתה לו בכלל חברה אנחנו משהו כמו 4 שנים חברים ותאמינו לי כזה חבר נאמן שאוהב לעזור לא תיראו שולח שבוע טוב כל שבוע שולח סתם הודעות לראות מה קורה שואל אם אני רוצה לבוא איתו לחוות שרתים והכל תאמינו לי צריך להוריד את הצנזור שלו |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אמרו לי שאחרי שאני משלם הוא לא נותן תמיכה זה נכון?
(לפחות חמש אנשים אמרו לי את זה =\ ) זה נכון תגידו? |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הוא מלווה אותך לאורך כל הדרך הוא תמיד זמין בטלפון לא היה פעם אחת שלא היה זמין |
|
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
גם אני קניתי ממנו שרת ייעודי, בנאדם זהב, תשאל אותו עלי :]
וינעלו לך תנושא שיראו אותו.... שווה לקנות מצחי |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
בקשר חגי אבישר עם אתם לא יודעם אז למה לדבר
אני הבנתי ממנו ויש לו שיחה מוקלטת שחגי היתקשר אליו בשעה 12 וחצי בלילה ואמר לו שפרצו ללקוח שלך את השרת עם אתה רוצה שאני יאבטח לך בתשלום הוא אמר לו איזה לקוח ואז הוא אמר לו את השם של האתר www.wwe.co.il צחי אמר לו שהלקוח הזה בחסות ושעם הוא רוצה שהוא יאבטח את האתר שלו חגי התחיל לריב איתו בטלפון ואמר לו שחובתו לאבטח את האתר צחי ניתק את השיחה לחגי ואז היתקשר ללקוח הלקוח ענה לו ואמר שהוא בכלל לא מכיר את חגי ושבכלל לא פרצו לו התברר שחגי ניסה לקבל גישה לאתר הזה |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|