|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מה ההליך לרישום כחברה?
היתה לי חברה פעילה עד לגיל 18, כי לא הייתי צריך להתעסק עם רישום, ומאז שמלאו לי 18 הפסקתי לעסוק בזה בגלל שלא השתלם לי כי לא היה זמן להתעסק.
בקיצור.. אני רוצה לפתוח מחדש את החברה בצורה מסודרת ורשומה, מה ההליכים בדיוק? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אתה מתכוון לעסק? או חברה ממש?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
הייתי ממליץ לך להפגש עם רו"ח ולהשקיע 1500-1000 שקל בשנה ולהסיר את הדאגה מלבך.. בכל אופן, אתה הולך להרשם במע"מ, מס הכנסה וביטוח לאומי.
אם אני לא טועה הביאו פה מדריך לרישום מסודר.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מצטרף לשאלה, ואם יש אתר של הממשלה שמסביר את ההליכים ומה זה עוסק פטור, עוסק זעיר, עוסק מורשה, מע"מ וכד' בצורה מפורטת זה יהיה מצויין.
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אולי אתר ממשלתי יש , אבל לא אחד כזה עם מידע. בכל זאת , למה שהממשלה תשקיע קצת ? להלן כמה הסברים. אותו דבר.בשמו המלא : עוזר זעיר פטור ממע"מ ,השם אומר הכל,עסק שלא משלם מע"מ ,בתנאי שמחזור עסקותיו לא עולה על 47,117 ש"ח (מתעדכן כל שנה),אבל,עדיין,כל עסק אם זה זעיר או חברה חייב לדווח על כל הכנסה , לא על כל רווח , על כל הכנסה ! בקצרה , פשוט עסק שמשלם מע"מ. 15.5% מכל עסקה. זה ההבדל בין עוסק מורשה לחברה לקוח מתפוז http://img.tapuz.co.il/forums/10568056.doc אם אני יימצא עוד , אני יביא לך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אמממ אתמול נפגשתי עם רואה החשבון שלי ושאלתי לגבי עוסק זעיר, הורידו את זה..
כבר אין יותר עוסק זעיר, סתם גם לידע כללי, שאלתי אותו לגבי ילדים בני הגילאים 18-16, והוא אמר לי במפורש שהשבוע הוא בדק וילדים בגילאים האלו יכולים ללכת לבד , ללא הורה ולהרשם למע"מ ומס הכנסה.
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש עוסק פטור, פשוט אין יותר עוסק זעיר (כבר זמן רב).
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כדי להרשם לעוסק פטור אתה צריך ללכת למשרדי מע"מ
עם אחד ההורי או מישהו מעל גיל 18 שיחתום אפוטרופוס.. אחר כך למשרדי מסחנסה (בפרסית נראה לי:P) זהו עוסק פטור. ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
צריך גם בביטוח לאומי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|