|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
איך אני עושה שדרכי יקנו דומיינים?
שלום לכם אני פתחתי אתר איחסון אני לא מפרסם אותו משום שהוא עוד לא רשום כעסק..
אבל זה לא חשוב מה שחשוב זה שאני רוצה לספק דומיינים ללקוחות איך אני עושה את זה? לא את השיטה הזאת שלקנות בזול ולמכור ללקוח ביותר יקר אלא ממש אני רוצה לספק דומיינים דרך החברה שלי.. אשמח אם מישהו יתן לי תשובה |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אם אתה מעוניין להיות ספק דומיינים אתה צריך לפנות לאיגוד האינטרנט הישראלי ולקבל רשיון, ומדובר בדומיינים ישראלים. בקשר לדומיינים העולמיים אני לא ממש יודע איך זה עובד.
|
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
תודהה..
מישהו יוכל להגיד לי איך אני עושה שאני יוכל לספק גם עם דומיינים בינלאומיים? הכוונה שלי זה גם שאני יוכל להרוויח על זה כסף.. |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
הבקשה שלך ממש לא הגיונית פה... ,
כדי לספק דומיינים אתה צריך רישיון, שרתי DNS , ציוד, שירות לקוחות, . אני חושב שאתה לא מבין מה אתה מבקש פה... או לפחות מה אתה רוצה . כי מדובר פה בכמויות ענקיות של כסף, ככה שבחודשיים שהחברה שלך תיהיה לא יצא לך רווח. עדיף לך לקנות בזול ולמכור ביקר. יום נעים |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אתה מחפש להיות ספקית דומיינים או סתם למכור דומיינים כמו החברות פה?
אם אתה רוצה למכור דומיינים כמו החברות פה אז אתה קונה מפה: www.godaddy.com ומוכר ביקר יותר, כמובן שיש עוד ספקיות דומיינים אבל אני כבר הרבה זמן עובד עם גודדי ואני מרוצה |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני הייתי ממליץ לך לפנות לחברות הישראליות והעולמיות ולהציע להם שיתוף פעולה!
|
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() באשר לשאלה של פותח האשכול,אני לא יודע בן כמה אתה ,אבל אני יודע שאתה קטין. אני יודע גם,שאין לך מספיק משאבים .למה? אתה צריך לקנות ציוד,משרדים,עובדים. באשר לאיגוד האינטרנט הישראלי,הם לא רצים לתת לך לרשום דומיינים ישראליים ... אתה צריך לשלם להם רק 2,000 (!) ש"ח כדי שהם רק ייתכנסו לדון בבקשה שלך , אתה צריך לחתום על חוזה,מה שאתה לא יכול לעשות כי עדיין אין לך 18. בקיצור,אין סיכוי שתצליח,לא בעשור הקרוב. |
|
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
אז בוא אני יפתיע אותך..
אני בן 19 והשותף שלי בן 21 יש לנו מזכירה ומשרד אנחנו לא עובדים פה כמו הילדים כאן שפותחים "חברת איכסון".. ואחרי חודשיים היא נסגרת אלא זה ממש משהו רציני שהולך להיות שכולל עיצוב אתרים..בניית אתרים וקידום אתרים אז לפני שאתה מסיק מסקנות תברר.. |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
a_bd4
אתה צריך לקבל רישיון כמו שהסבירו לך כאן למעלה מאיגוד האינטרנט הישראלי. במידה ומדובר משהו רציני כמו שהסברת , יש עתיד , עסק דומיינים פרטי משתלם מאוד מה שיכול להכניס לך את כמות הכסף העיקרית כאן. בהצלחה. |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
דומיין ישראלי: פנה לאיגוד האינטרנט הישראלי בבקשה להפוך לספק משנה (לא סיפור זול ולא סיפור פשוט). אופציה שניה ויותר קלה, פנה לדומיין דה נט בבקשה להצטרף לתוכנית השותפים העסקיים כאן. דומיין עולמי: אני ממהר כרגע לאכול כך שאין לי זמן להסביר אבל הינה קישור עם מידע שיעזור לך: לחץ כאן.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|