![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
מבקש הצעה לשידרוג מחשב.
לאחרונה, המחשב שלי החל לאט.
ההאטה נגרמה בגלל הדברים הבאים: עומס מקום, ופחות מידי זיכרון. יש לי כרגע אם אני לא טועה, 180GB מקום, ו-1GB זיכרון(2 של חצי). בלוח אם שלי יש מקום רק ל-2, כך שכל המקום מנוצל. הכרטיס מסך שלי גרוע, ולפעמים הגראפיקה נהרסת בחלק מהמשחקים. אשמח גם לדעת אם מישהו מכם מכיר צורב DVD ג'אנק(לא אכפת לי המהירות-העיקר שידע לקרוא ולצרוב DVD). אני דיי חדש בעסק הזה, @@'. אני רוצה לשדרג את הזיכרון RAM(כרגע 1GB, שני 0.5 GB, אין יותר מקום על הלוח אם). האם כדאי לי לקנות אחד של 2GB? או רק 1 של 1GB? אני רוצה מחשב חזק-אבל אני לא יכול להשקיע כל כך הרבה. כך שאשמח לדעת איך אוכל לשדרג את ה-RAM, בדרך האמינה והזולה ביותר. כרטיס מסך-אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך נורמלי, שירוץ על רוב המשחקים. (לשם הדגמה, אני משחק במשחק רשת, עם גראפיקה מ-1999, ומידי פעם "הצבעים מתהפכים"). משחקים כגון: GTA, Battle Field, וכל המשחקים של גוף ראשון. אני לא צריך יותר מידי חזק @@'. ואשמח אם תעדכנו אותי, כמה יעלה לי לקנות עוד מקום, לדוגמה 20GB-50GB. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
תן עוד קצת פרטים על המחשב...מפרט? (מעבד? לוח אם? מהירות זיכרון? סוג זיכרון?)
בברכה, מתן. ICQ: 309330595 Last edited by matan; 17-04-07 at 19:34.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש לך תקציב מסוים, מהו הלוח אם שלך,
שנוכל לשים לך זיכרון בעל חיבור מתאים, אבל לדעתי, פרמט ת'מחשב, אני לא רואה בו בעיה של איטיות(לפחות ככה). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|