![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
Ajax | הצגה והסתרה של תוכן
אני מחפש משהו פשוט.
יש לי את - קוד:
<div id="text">Text</div> תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה רוצה שהטקסט ילקח מדף אחר?
או שהוא יהיה כבר בDIV? כי אם הוא יהיה כבר בDIV אין שום קשר לAJAX.
# 3 |
חבר על
|
בדיוק..
כך או כך, יש דוגמאות נהדרות באינטרנט למה שציינת אבל עם AJAX.
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
קוד:
function blockDisplaySettings(block) { block = document.getElementById(block); if( block.style.display == "none" ) block.style.display="inline"; else block.style.display="none"; } Last edited by Eli-Hai; 15-04-07 at 21:15.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אם אני לא טועה זאת הפעם השניה שאתה "מתבלבל". זה javascript זה לא ajax.
קוד:
<script language="JavaScript"> function Show_Div(Click_Menu) { if (Click_Menu.style.display == "none") { Click_Menu.style.display = ""; } else { Click_Menu.style.display = "none"; } } </script> |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Авторитет
|
אפשר לעשות זאת על ידי HTML ו CSS פשוט:
HTML קוד:
<a href='javascript:;' onclick="if (document.getElementById('hiding').style.display=='none') document.getElementById('hiding').style.display='';else document.getElementById('hiding').style.display='none';"> הצג תוכן מוסתר PLOX</a> <div id='hiding' style='display:none;'> תוכן מוסתר </div>
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש קוד שעשיתי מזמן
http://www.webox.org/index.phps http://www.webox.org/ajax.js שניהם באותה תיקיה, שנה את הקובץ index.phps ל index.php ותריץ. בהצלחה.
![]() |
# 10 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
רק שלא כתבת את זה בין תקיות SCRIPT. אבל זה JS רגיל כמו מה שהציעו כאן. נסה לבטל את ה JS בדפדפן ותיראה שזה לא עובד.. כל הקודים שהובאו פה יש בהם שימוש ב-CSS, כדי להסתיר/להציג את האלמנט. כמו שהעירו פה, זה לא AJAX, אלא JS נטו, בגלל שאין כאן שימוש ב XMLHTTP. אם היה פה שימוש ב-XMLHTTP זה היה נחשב "AJAX"(שזה עצמו JS רק עם שילוב של XMLHTTP) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|