|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
![]() * גולשים.
נתקלתי לאחרונה באתר הצופים (zofim.org.il), אשר התאים את הגרפיקה באתרו לבעלי צרכים מיוחדים. ציטוט מהאתר: ציטוט:
http://www.zofim.org.il/pics/disbled_circles.jpg תוכלו לקרוא עוד בעמוד: http://www.zofim.org.il/disabled.asp אז..השאלה שלי היא האם שמעתם על זה בכלל, ואתם משתמשים בזה, ונותנים לזה דגש כאשר אתם מעצבים? זה נושא מעניין מאוד, ושווא לבדוק אותו. לפרטים נוספים או להעשרה: אתר העוסק בהתאמת צבעים לאתרי אינטרנט [ לאתר ] "נגישות לאינטרנט" - אתר אינטרנט מקיף המסביר את התורה כולה, הוקם ביוזמת איגוד האינטרנט הישראלי [ לאתר ] נלקח מן האתר של הצופים ברשת. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חחח אתה עיוור צבעים ששמת לב לזה?
![]() יהיה טוב אם המעצבים ישקיעו גם באנשים חריגים ![]()
# 3 |
חבר וותיק
|
בחיים לא חשבתי על זה......
אבל אין מה לעשות, לא נראה לי שיותר מדי אנשים יתייחסו לזה. אם יעבדו בפחות צבעים, האתר יצא פחות יפה. ואז האנשים שרואים טוב (הרוב) יעריכו את העיצוב ואת המעצב פחות. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אפשר לבקש מהמעצב לעשות גרסא מיוחדת לעיוורי צבעים, ולעשות גרסא מיוחדת של גודל הטקסט לכבדי ראיה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
לא נראה לי יקלט ממש טוב.
זה שימושי יותר לפורטלים וכאלה אבל לאתרים שמסתובבים בפורום פה האמת אין מה לעשות עם זה. פעם ראשונה אני שומע על זה גם, תודה על המידע! |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
תודה על המידע, ידוע שאתר הצופים תומך בזה.
# 7 |
חבר על
|
לא פעם ראשונה שאני שומע על זה.
אם אני לא טועה באיגוד האיטרנט עוסקים בנושא. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא, וגם לא מתכוון להתאים.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
"נגישות" כמה צביעות יכולה להיות .. שיגדילו את הפונטים אחר כך ידברו על עיצוב.. אני רואה 6X6 ואני רק אחרי אימוץ מצליח לקרוא טקסט בגודל של 8px ..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|