|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
זקוק לאתר איקונים בחינם
שלום חברים,
אשמח אם תביאו לי רשימה של אתרים שאתם מכירים (לא משנה השפה) שניתן למצוא שם איקונים דוגמה של עיתון, של גרף, של עיפרון וכ'ו וכ'ו. זאת מכיוון שאני עומד לבנות פאנל ניהול תוכן משהו באמת גדול של כמה חודשים טובים ואני רוצה לעשות גרפיקה טובה ולא בשקל 90. יש את dafont.com אבל הוא לא משו לאיקונים... * יש לי כבר אחת שבניתי שנראית כמו וינדוס מעוצבת ואני עושה לה שידרוג.. תארו את המימדים. תודה רבה!
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה חברים, אם יש עוד אני אשמח.
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקיי מצאתי מה שחיפשתי.
לשימושכם: http://www.iconarchive.com/ למעלה מ 12 אלף איקונים מקצועיים וקלאסיים בחינם. לדעתי כדאי לשריין את הפוסט הזה... זה מה שנחוץ לכל מעצב לדעתי בעת בניית עיצוב, אפשרי להשאיר פתוח עוד קצת על מנת שמשתמשים יוכלו להוסיף עוד אתרים למניהם, לשיקול המנהלים. שבת שלום לכולם ותודה!
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
crystalxp.net
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה ששלחת כאן זה הצגה של אייקונים של מעצבים. חלק מוכרים אותם חלק נותנים חינם וחלק לא מפיצים בשום דרך. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|