|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
הרבה אומרים שLIVEDNS,בגלל הפאנל והשירות לקוחות.
אני מעדיף את DTNT (DOMAIN THE NET) חברה מקצועית נטו. שירות לקוחות אמנם בעייתי בעיני אחרים,אתה מתקשר,מבקש שיחזרו אליך וחוזרים תוך חצי שעה. חשוב שתזכור,שכשאתה מזמין שמות מתחם ישראליים , מי שמאשר אותם , ידנית זה ISOC,איגוד האינטרנט הישראלי. ככה שהרשמה יכולה לקחת יומיים , או שעתיים. יום נעים ובהצלחה. אלון |
![]() |
![]() |
# 3 |
t tc tcp tcp/ip
|
עד היום עבדתי מול איגוד האינטרנט בלבד.
לאחרונה הזמנתי מדומיין דה נט דומיין אחד כדי לבדוק ועד עכשיו לא היו לי בעיות כלל. אם וכאשר בעתיד אזדקק לעוד ארכוש מהם שוב כנראה. ולכן, יכול להיות שיש טובים מהם, לי לא היו בעיות ולכן לא אתנסה באחרות כרגע. והמלצתי לך דומיין דה נט... בהצלחה ![]()
# 4 |
הוסטסניון
|
לאבא שלי יש דומיין בliveDNS והוא אומר שהם הרבה יותר טובים מהאיגוד
כשהוא היה באיגוד הוא כל הזמן הסתבך אבל עכשיו כשהוא עבר לliveDNS בכל תקלה הם עזרו לו ואם הוא רצה לסדר משהו הם הדריכו אותו כמו שצריך או שהם כבר עשו את זה
# 6 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
אם אני צריך תמיכה אז כבר לא שווה כל העסק. בדומיין דה נט הכל עבר חלק וללא בעיות כלל, לא הרגשתי צורך לרגע אחד שצריך לצלצל לתמיכה. וכך צריך להיות.
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
livedns מומלצים לפי דעתי מאוד...
יש לי מספר דומיינים עולמיים שנרכשו בעבר מאיגוד האינטרנט.. העברתי את אחד הדומיינים לlivedns ע"מ לבדוק את הפאנל ניהול והשירות והם אחלה.. ואתה יודע מה אפילו לצלצל אל התמיכה שלהם כדי לשאול איך זה הולך לא הייתי צריך. שינויי הDNS מתבצעים ע"פ השעות המצויינות באתר שלהם בפאנל ניהול בעמודה שבה אתה משנה את הDNS.. בקיצור livedns עדיין לא היו בעיות כלל. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|